• Business Of Fashion

    Zara & Jo Malone: Μια συνεργασία γεμάτη «άρωμα μόδας»

    • NewsRoom


    Μία απρόσμενη συνεργασία ανάμεσα σε δύο κολοσσούς από τον χώρο της μόδας και από τον χώρο της ομορφιάς, ήρθε να ταράξει τα νερά και το καταναλωτικό κοινό.

    Ο λόγος για τo fashion brand  Zara και  το brand αρωμάτων Jo Malone, που ανακοίνωσαν την Παρασκευή την συνεργασία τους για την δημιουργία οχτώ αρωμάτων που υπόσχονται να ξετρελάνουν το κοινό τόσο του χώρου της μόδας όσο και εκείνου της ομορφιάς. Μάλιστα, η εταιρία Zara και η Jo Malone είναι γνωστές για την προσοχή τους στη λεπτομέρεια και τη δυναμική στο να παρουσιάζουν μοναδικές συλλογές, έτσι χτίζεται ολοένα και περισσότερο η αγωνία για τα νέα προϊόντα τους.

    «Η Jo Malone CBE είναι ευρέως γνωστή για την ικανότητα της στο να σε ταξιδεύει με το άρωμά της. Δουλεύοντας με την ομάδα της Zara και αντλώντας έμπνευση από τις συλλογές της εταιρίας δημιούργησε αυτά τα συγκεκριμένα αρώματα. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι γι΄ αυτή την παγκόσμια συνεργασία και ανυπομονούμε να την μοιραστούμε με τους πελάτες μας», ήταν η επίσημη δήλωση της ομάδας των Zara.

    Αντίστοιχα η εταιρεία  Jo Malone δήλωσε για την συνεργασία: «Είμαι ευτυχής που συμμετέχω σε αυτή την καταπληκτική περιπέτεια δημιουργικότητας και συνεργασίας με την Zara. Η πρώτη μας συλλογή σχεδιάστηκε από την παγκόσμια κληρονομιά και των δύο brands, χρησιμοποιώντας αγαπημένα υλικά ετών. Κάθε άρωμα έχει δημιουργηθεί με προσωπικότητα και φωνή ώστε να πει την ιστορία του με μοναδικό τρόπο. Ελπίζω να απολαύσετε αυτή την πρώτη και γεμάτη φαντασία και καλαισθησία, συλλογή».

    Τα αρώματα που θα είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα αλλά και online από τις 15 Νοεμβρίου 2019 είναι τα εξής:

    Vetiver Pamplemousse (Grapefruit / Mandarin / Vetiver)
    Waterlily Tea Dress (Vert de Bergamot / Spearmint / Musk)
    Amalfi Sunray (Bergamot / Mandarin / Orange flower)
    Ebony Wood(Peppercorn / Clove / Ebony wood)
    Tuberose Noir (Ylang ylang / Tuberose / Sandalwood)
    Fleur D’Oranger(Orange flower / Neroli / Ylang ylang)
    Fleur De Patchouli (Peony / Patchouli / Guaiac wood)
    Bohemian Bluebells(Lavender / Sandalwood / Musk)



    ΣΧΟΛΙΑ