• Business Of Fashion

    Dua Lipa, Karlie Kloss, Shay Mitchell, Garbiñe Muguruza και Hannah Bronfman δημιούργησαν μια μοναδική συλλογή για την Adidas (pics)

    • Αθηνά Λαρδή


    Φέτος, η διάσημη τραγουδίστρια Dua Lipa εντάχθηκε στην «οικογένεια» της Adidas και πριν λίγες ημέρες ξεκίνησε το τελευταίο της project με την εταιρεία: μια εκστρατεία με τίτλο «Here to Create».

    Η συγκεκριμένη συλλογή αποτελείται από 20 κομμάτια, ιδανικά για κάθε τύπο άσκησης. Όλα τα κομμάτια ταιριάζουν μεταξύ τους και δημιουργούν εντυπωσιακά mix&match σύνολα, για να είμαστε κομψές ακόμα και στο γυμναστήριο. Επίσης, σε αυτή τη μοναδική κολεξιόν θα υπάρχουν και σορτς, T-shirts με λογότυπα και τσάντες γυμναστικής.

    Για την εκστρατεία, η Adidas επιστράτευσε, εκτός από την Dua Lipa, τέσσερις γυναίκες, που είχαν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν: Karlie Kloss, Shay Mitchell, Garbiñe Muguruza και Hannah Bronfman.

    Η ομάδα αυτή, μέσα από την καμπάνια, επιχειρεί να προωθήσει μια διαφορετική προσέγγιση για την άθληση. Άλλωστε, η κάθε μια αγαπά έναν διαφορετικό τρόπο γυμναστικής. Η Lipa αγαπά τη γιόγκα, τις Pilates, την πυγμαχία και την ποδηλασία. Η Mitchell έχει αδυναμία στην ποδηλασία, την πυγμαχία και την διαλειμματική προπόνηση. Η Kloss έχει «χτίσει» το αψεγάδιαστο κορμί της με πυγμαχία, κολύμπι και γιόγκα, ενώ η Bronfman ορκίζεται στον χορό, το τρέξιμο, τη γιόγκα και τις πολεμικές τέχνες. Τέλος, η Muguruza προτιμά τον χορό και το τένις.

    «Για τα training sessions σου, μέχρι τα vinyasas και τα jabs, η Statement Collection είναι εδώ για να σας κάνει να ξεχωρίσετε με στυλ» έγραψαν στελέχη της μάρκας στο Twitter.

    Δείτε μερικά από τα looks:

    https://www.instagram.com/p/BpRYcryiU8F/?hl=el&taken-by=adidasgr

    https://www.instagram.com/p/BpT835dC9U9/?hl=el&taken-by=adidasgr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Προσοχή! Δείτε ποιο προϊόν ανακαλεί η Adidas

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Aυτή είναι η νέα μούσα του Tommy Hilfiger μετά τη Gigi Hadid

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 9+1 ελληνικοί instagram λογαριασμοί για τη μόδα που αξίζει να ακολουθήσεις



    ΣΧΟΛΙΑ