• Business Of Fashion

    9+1 ελληνικοί instagram λογαριασμοί για τη μόδα που αξίζει να ακολουθήσεις

    • Αθηνά Λαρδή


    Το Instagram, οκτώ χρόνια μετά την ίδρυσή του, έχει αναπτυχθεί ραγδαία και πλέον αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα διαφημιστικά μέσα παγκοσμίως. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως εκατομμύρια celebrities και brands ανά τον κόσμο στρέφονται στην πλατφόρμα αυτή για να προωθήσουν τη δουλειά, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους.

    Ιδίως τα τελευταία χρόνια, έχουν δημιουργηθεί αμέτρητοι fashion και beauty λογαριασμοί, από άνδρες και γυναίκες που θέλουν να προβάλλουν την αισθητική και τη δημιούργικότητα τους. Έτσι, σήμερα έχει προκύψει μια βιομηχανία πολλών εκατομμυρίων, από καθημερινούς ανθρώπους που φωτογραφίζουν τα ρούχα, τα παπούτσια, τα καλλυντικά τους και φυσικά έχουν χιλιάδες ακόμη και εκατομμύρια ακολούθους.

    Το φαινόμενο αυτό έχει κάνει την εμφάνισή του και στην Ελλάδα, ωστόσο, στην δική μας περίπτωση τα παραπάνω νούμερα είναι πολύ μικρότερα, δεδομένου και του μεγέθους της χώρας μας. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε μερικούς από τους πιο γνωστούς fashion λογαριασμούς, που προσφέρουν έμπνευση και μας δίνουν μια απάντηση στο αιώνιο ερώτημα «Τι θα βάλω σήμερα».

    1. Style Heroine

    2. Σουζάνα Κεγγίτση

    3. Όλγα Βασιλειάδου

    View this post on Instagram

    @hype.gr ?

    A post shared by O L G A (@olgavasiliadou) on

    4. Αλεξάνδρα Δράκου

    5. Ευσταθία Τζόβα

    View this post on Instagram

    #moody just like the #weather

    A post shared by E F S T A T H I A T Z O V A (@efstathiatzv) on

    6. Ελένη Μπουγιουκλή

    7. Σίσσυ Κυριάκου

    8. Ρέα Παπαθανασίου

    9. Ελένη Μοραντζή 

    10. Ευρυδίκη Κόφφα

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ