• Business Of Fashion

    Τι και εάν είναι 50; Η Τζένιφερ Λόπεζ πιο sexy από ποτέ με το Jungle φόρεμα (video)

    • NewsRoom


    Η εκρηκτική Τζένιφερ Λόπεζ πραγματοποιεί πάντα εκτυφλωτικές και luxury εμφανίσεις όπου και εάν βρεθεί. Κάτι παρόμοιο έκανε και στην αμερικάνικη κωμική εκπομπή Saturday Night Live, όπου ήταν και η παρουσιάστρια για την προηγούμενη εβδομάδα.

    Η Τζένιφερ Λόπεζ  ξεκίνησε το εναρκτήριο μονόλογό της φορώντας ένα κοστούμι, κάτω από το οποίο έκρυβε το εμβληματικό φόρεμα του οίκου Versace, το «Jungle dress». Αποδίδοντας φόρο τιμής σε ένα  από τα πιο iconic look της, η JLo έσκισε το κοστούμι, αφού τραγούδησε το «Santa Claus Is Coming to Town» και κάπως έτσι αποκάλυψε το φόρεμα που την έβαλε στο χάρτη με τα fashion icons.

    Μάλιστα, η καταξιωμένη Λατίνα τραγουδίστρια είχε κάνει παρόμοια εμφάνιση και το 2001 στο SNL όπου αποκάλυψε το ίδιο φόρεμα  κάτω από το μπουρνούζι της, εκείνη την φορά.

    Η Τζένιφερ έχει εμφανιστεί αρκετές φορές στο παρελθόν με παραλλαγές του «Jungle Dress», που είχε πρωτοφορέσει στα μουσικά βραβεία Grammy το 2000. Η τραγουδίστρια έχει παρουσιαστεί σε συναυλία της, σε μουσικό βίντεο της και βέβαια στην πασαρέλα του οίκου Versace τον περασμένο Σεπτέμβριο με αντίστοιχα σχέδια του φορέματος.



    ΣΧΟΛΙΑ