• Business Of Fashion

    Μια δωδεκαώροφη ολογραφία για τον οίκο Louis Vuitton

    • NewsRoom


    Ψηλά, πάνω από την 5η Λεωφόρο στη Νέα Υόρκη, βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες μια δωδεκαώροφη ολογραφία που παραπέμπει στην ανδρική κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 την οποία σχεδίασε ο Virgil Abloh για τον οίκο Louis Vuitton.

    Πηγή έμπνευσης της κολεξιόν είναι το κλασικό μιούζικαλ του 1939 «Ο Μάγος του Οζ».

    Για να εορτάσει το λανσάρισμα της κολεξιόν, ο Abloh σχεδίασε βιτρίνες με σύννεφα στους ουρανούς και χαλιά λουλουδιών. Και δημιούργησε, στη γωνία του καταστήματος Louis Vuitton της Νέας Υόρκης, μια οφθαλμαπάτη ενός γιγαντιαίου μανεκέν, ύψους 12 ορόφων.

    Ο Αμερικανός σχεδιαστής, DJ και μουσικός παραγωγός, εκτός του ότι από τον περασμένο Μάρτιο έχει αναλάβει καλλιτεχνικός διευθυντής των ανδρικών κολεξιόν του γαλλικού οίκου, είναι και ο διευθύνων σύμβουλος του με έδρα το Μιλάνο οίκου μόδας Off-White, τον οποίο ίδρυσε πριν έξι χρόνια. Με υπερηφάνεια μοιράστηκε, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το καινούργιο δημιούργημά του, αν και δεν είναι η πρώτη φορά που έχει ακολουθήσει αυτό το αισθητικό μονοπάτι: μια παρόμοια φιγούρα, κουλουριασμένη, κοσμεί δύο ορόφους του σιδηροδρομικού σταθμού Χαρατζούκου, στο Τόκιο

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Tokio (La casa de Papel) είναι το νέο πρόσωπο της καινούργιας συλλογής κοσμημάτων της Bvlgari

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Nike: Δημιούργησε τα πρώτα «έξυπνα» αθλητικά παπούτσια που «δένονται» μόνα τους

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Dita Von Teese θα εμφανιστεί στην παράσταση «Fashion Freak Show» του Jean Paul Gaultier



    ΣΧΟΛΙΑ