• Business Of Fashion

    Κάρα Ντελεβίν-Άσλεϊ Μπένσον: Εντυπωσιακές εμφανίσεις στο fashion show του Hugo Boss

    • NewsRoom

    Κάρα Ντελεβίν, Ingo Wilts, Άσλεϊ Μπένσον και Ορλάντο Μπλουμ


    Σε αντίθεση με το σόου του Armani, κανονικά διεξήχθη η επίδειξη μόδας του Hugo Boss στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, παρά το ξέσπασμα του κοροναϊού στη χώρα. Ανάμεσα στις λαμπερές παρουσίες που έδωσαν το «παρών» ήταν το διάσημο μοντέλο Κάρα Ντελεβίν και η σύντροφός της και ηθοποιός, Άσλεϊ Μπένσον.

    Φορώντας εντυπωσιακές δημιουργίες του Hugo Boss, οι δύο δημοφιλείς γυναίκες τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους.

    Με ένα υπέρκομψο κοστούμι στο χρώμα της λεβάντας, απόχρωση που επικρατεί στη νέα κολεξιόν του γερμανικού brand και ένα λευκό τοπ και λευκές μπότες, εμφανίστηκε η Κάρα Ντελεβίν.

    Στο πλευρό του μοντέλου ήταν η Άσλεϊ Μπένσον, η οποία επέλεξε ένα off-white φόρεμα-καπαρντίνα σε ακανόνιστο σχήμα συνδυάζοντάς το με μια χοντρή ζώνη στη μέση και πέδιλα.

    Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία 2 χρόνια και κρατά χαμηλούς τόνους, ωστόσο οι δυο κοπέλες είναι σχεδόν αχώριστες και εμφανίζονται μαζί σε μεγάλα events, ενώ ανεβάζουν συχνά φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram.

    Από την επίδειξη μόδας δεν έλειπε ο Ορλάντο Μπλούμ, ο οποίος εμφανίστηκε χωρίς την αρραβωνιαστικιά του Κέιτι Πέρι, αλλά με την συνοδεία ενός κουταβιού.

    Κάρα Ντελεβίν, Ingo Wilts, Άσλεϊ Μπένσον και Ορλάντο Μπλουμ

    View this post on Instagram

    Such a great show @boss thanks for having me

    A post shared by Ashley Benson (@ashleybenson) on

    Κάρα Ντελεβίν και Άσλεϊ Μπένσον



    ΣΧΟΛΙΑ