• LIFE&STYLE

    Κάρα Ντελεβίν – Άσλεϊ Μπένσον: Χώρισαν εν μέσω καραντίνας

    Κάρα Ντελεβίν και Άσλεϊ Μπένσον


    Τίτλοι τέλους φαίνεται πως έπεσε στην πολυσυζητημένη σχέση της Κάρα Ντελεβίν και της Άσλεϊ Μπένσον, μετά από σχεδόν δύο χρόνια.

    Όπως αναφέρουν πηγές στο αμερικανικό περιοδικό People, ο έρωτας μεταξύ των δύο διάσημων γυναικών απλά άρχισε να σβήνει και στις αρχές του Απριλίου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

    «Η Κάρα και η Άσλεϊ είχαν πάντα τα σκαμπανεβάσματά τους, αλλά αυτή τη φορά τελείωσε», φέρεται να δήλωσε πηγή του περιοδικού.

    «Η σχέση τους απλά έκανε τον κύκλο της», συμπληρώνει.

    Πάντως, το ακριβοπληρωμένο μοντέλο που έχει περπατήσει σε μερικές από τις μεγαλύτερες πασαρέλες, περνάει την καραντίνα με τις φίλες της, Margaret Qualley, Rainey Qualley, και Kaia Gerber.

    Μέχρι στιγμής ούτε η Μπένσον, αλλά ούτε και η Ντελεβίν έχουν ανακοινώσει δημόσια τον χωρισμό τους, ενώ όλα δείχνουν ότι συνεχίζουν να διατηρούν καλές σχέσεις, αφού δεν έχουν φτάσει στο σημείο να πατήσουν το unfollow button στο Instagram.

    Κάρα Ντελεβίν και Άσλεϊ Μπένσον

    Το 27χρονο μοντέλο και η 30χρονη ηθοποιός του «Pretty Little Liars» άρχισαν να βγαίνουν την άνοιξη του 2018, ενώ ένα χρόνο αργότερα εθεάθησαν στους δρόμους του Παρισιού να φορούν βέρες κάτι που πυροδότησε φήμες περί γάμου.

    Όλα δείχνουν πως πλέον τα έχουν αφήσει στο παρελθόν.



    ΣΧΟΛΙΑ