ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κυκλαδίτικα εκθέματα από την αρχαία Ελλάδα, αποτυπωμένα με ένα μοναδικό τρόπο σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, παρουσιάστηκαν στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, καλώντας τις γυναίκες να φορέσουν «κάτι από την Αρχαία Ελλάδα».
Διάσημοι σχεδιαστές, εμπνευσμένοι από το μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, μετέφεραν τον κυκλαδίτικο πολιτισμό στις δημιουργίες τους, οι οποίες διατίθεται αποκλειστικά στο Cycladic Shop.
Η έκθεση ονομάζεται «Cycladic Forms» και αποτελεί προϊόν της συνεργασίας του style & fashion expert Μιχάλη Πάντου με το Cycladic Shop. Το project περιλαμβάνει μοναδικές δημιουργίες 14 Ελλήνων σχεδιαστών, οι οποίοι «παντρεύουν» τη μόδα με την τέχνη και τον πολιτισμό, σε μια μοναδική έκθεση
Οι σχεδιαστές είναι οι εξής: BLANC HATS, ANGELOS BRATIS, DEUX HOMMES, DI GAIA, DIGITARIAYIORGOS ELEFTHERIADES, ERGON, MAGNETO, MARIA MASTORI APOSTOLOS MITROPOULOS, RIEN, DANAI SAKELLARΙUGLY BELL, ZEUS & DIONE.
Όλα τα είδη διατίθενται στο Cycladic Shop από 4 Μαϊου και η έκθεση θα διαρκέσει για ένα μήνα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Viohalco: 200 εκατ. ευρώ εισέπραξε σε 1,5 χρόνο από τα placements της Cenergy
- Επενδύσεις 120 εκατομμυρίων από Fraport – Κοπελούζο – Κωνσταντακόπουλο στο αεροδρόμιο Καλαμάτας
- Γιώργος Χατζημάρκος στο mononews: Πώς το Νότιο Αιγαίο έγινε διεθνές success story και μαγνήτης επενδύσεων δισεκατομμυρίων
- Μήτσης: Το πρώτο βήμα για τη μετατροπή του Μεγάρου Σλήμαν σε ξενοδοχείο




Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.