• Business Of Fashion

    Εντυπωσίασαν για άλλη μια φορά οι δημιουργίες της Celia Kritharioti στο κόκκινο χαλί των Oscar 2024

    Η ηθοποιός και μοντέλο Larsen Thomson


    Μοναδικές δημιουργίες με την υπογραφή της Celia Kritharioti κέρδισαν τις καλύτερες εντυπώσεις στη λαμπερή βραδιά της τελετής απονομής των βραβείων Oscar 2024 που έγινε χθες στο Kodak Theater του Λος Άντζελες.

    Η Keltie Knight, ανταποκρίτρια του «E! News» στο κόκκινο χαλί των Oscar, έκλεψε όλα τα βλέμματα με μία μακριά στράπλες ροζ δημιουργία με έντονους όγκους στο κάτω μέρος που της χάριζαν μοναδική κίνηση.

    Η Keltie Knight

    Το μοντέλο παγκοσμίου φήμης Marianne Fonseca, που είχε περπατήσει πρόσφατα και στην παρουσίαση Spring/Summer Collection 2024 του οίκου Celia Kritharioti στο Παρίσι, εντυπωσίασε με μία αποκαλυπτική δημιουργία Celia Kritharioti. Το πασίγνωστο μοντέλο επέλεξε μία λαμπερή δημιουργία c-through με κρύσταλλα και πλαϊνά cut out, τα οποία ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο.

    Η γνωστή ηθοποιός και μοντέλο Larsen Thomson έλαμψε στο Elton John AIDS Foundation Oscars after party, μέσα στην μακριά γαλάζια στράπλες δημιουργία της Celia Kritharioti.

    Η γνωστή ηθοποιός και μοντέλο Larsen Thomson

    Το μοντέλο και DJ Rachel Winters επέλεξε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μία λαμπερή δημιουργία Celia Kritharioti Couture, με ένα σετ γεμάτο μπλε και ασημί κρύσταλλα που αποτελούνταν από ένα crop top και μια μακριά φούστα. Το συγκεκριμένο σύνολο είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην φαντασμαγορική επίδειξη μόδας του οίκου Celia Kritharioti στο Παρίσι τον περασμένο Ιανουάριο.

    Το μοντέλο και DJ Rachel Winters

     

    Μια μαύρη οff shoulder δημιουργία της Celia Kritharioti με λαμπερές ασημένιες λεπτομέρειες στα μανίκια επέλεξε να φορέσει στη χθεσινή βραδιά των Oscar και η διάσημη ηθοποιός Dania Ramirez.

    Στο κόκκινο χαλί των Oscar βρέθηκε και η ίδια η Σίλια Κριθαριώτη, συνοδευόμενη από τον σύζυγο της Νίκο Τσάκο, για να στηρίξει τον Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργο Λάνθιμο. Η παγκοσμίου φήμης σχεδιάστρια, μαγνήτισε τα βλέμματα επιλέγοντας ένα off shoulder φόρεμα με μαύρο μπούστο και ογκώδη κόκκινη φούστα.

    Η Σίλια Κριθαριώτη, συνοδευόμενη από τον σύζυγο της Νίκο Τσάκο

    Διαβάστε επίσης:

    Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Η έμπνευση πίσω από το εντυπωσιακό σπίτι τους στην Πλάκα (pics)

    Η Ουκρανία χαιρετίζει το πρώτο Όσκαρ της για μια ταινία που αφηγείται τα εγκλήματα της Ρωσίας

    Βραβεία Όσκαρ: Τέσσερα βραβεία για το «Poor Things» – Θρίαμβος του «Οπενχάιμερ» με 7 βραβεύσεις 



    ΣΧΟΛΙΑ