• Business Of Fashion

    Έκπληξη από τη Chanel: Ποιος γνωστός τραγουδιστής θα συνεργαστεί με τον γαλλικό οίκο;


    Έκπληξη από τη Chanel. Ο γνωστός τραγουδιστής Pharrell Williams ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον γαλλικό οίκο μόδας, για τη δημιουργία μιας μοναδικής συλλογής.

    Ο τραγουδιστής βρέθηκε στο σόου της Chanel στη Μπαγκόγκ, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Helen Lasichanh και τον γιο του Rocket Williams. Εκεί, ο Pharrell, δείχνοντας το logo του οίκου, αποκάλυψε στους παρευρισκομένους την έναρξη της συνεργασίας τους. Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που ο 45χρονος σταρ συνεργάζεται με την Chanel, καθώς στο παρελθόν είχε πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες του οίκου, είχε γράψει τη μουσική για ένα φιλμ του Κarl Lagerfeld, ενώ είχε περπατήσει και στην πασαρέλα στο σόου για την Metier d’Arts pre-fall 2017 συλλογή.

    Ο Pharrell θα σχεδιάσει μια Ready-to-Wear & Accessories Capsule συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019, ενώ σύμφωνα με τη Chanel, η σειρά αναμένεται να παρουσιαστεί στις 29 Μαρτίου 2019 στη boutique του οίκου μόδας στη Σεούλ και από τις 4 Απριλίου θα βρίσκεται σε επιλεγμένα καταστήματα, τα οποία δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

    Θαυμαστές του τραγουδιστή αλλά και άνθρωποι από το χώρο της μόδας αναμένουν με μεγάλη ανυπομονησία και ενδιαφέρον τη συλλογή αυτή.

    View this post on Instagram

    our lil shrimp roll

    A post shared by Pharrell Williams (@pharrell) on

    https://www.instagram.com/p/Bpw0Ad7hcs9/

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιατί η Chanel αποφάσισε να αυξήσει τις τιμές της αιφνιδιάζοντας την αγορά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς η Louis Vuitton, η Gucci και η Chanel έκλεψαν την παράσταση στα Best Global Brands

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποιοι τραγουδιστές θα εμφανιστούν φέτος στο σόου της Victoria’s Secret



    ΣΧΟΛΙΑ