• Business Of Fashion

    Ποιοι τραγουδιστές θα εμφανιστούν φέτος στο σόου της Victoria’s Secret

    • NewsRoom


    Το ετήσιο σόου της Victoria’s Secret είναι διάσημο τόσο για τους καλλιτέχνες που ντύνουν μουσικά την επίδειξη όσο και για τους Φτερωτούς Αγγέλους του και για φέτος ανακοινώθηκαν επτά εντυπωσιακές εμφανίσεις.

    Οι τραγουδίστριες Bebe Rexha, Halsey, Kelsea Ballerini, Rita Ora, ο σταρ της ποπ, Shawn Mendes, το ντουέτο της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής, Chainsmokers και το συγκρότημα της εναλλακτικής ροκ, The Struts θα συμμετάσχουν όλοι μαζί στην επίδειξη μόδα της μάρκας εσωρούχων στη Νέα Υόρκη.

    Το lineup ανακοινώθηκε στην εκπομπή “Good Morning America” από τους Αγγέλους της Victoria’s Secret, Μάρθα Χαντ και Τζασμίν Τουκς.

    Το Victoria’s Secret Fashion Show που συγκεντρώνει τα διασημότερα και ομορφότερα μοντέλα, που επιδεικνύουν εντυπωσιακά σύνολα εσωρούχων συνοδεία μεγάλων ονομάτων της μουσικής βιομηχανίας θα διοργανωθεί στα τέλη Νοεμβρίου και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά στις 2 Δεκεμβρίου από το ABC. Οι Victoria’s Secret Angels, είναι πρέσβειρες της εταιρείας που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο προωθώντας τα προϊόντα της.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εντυπωσιακά τα πρώτα looks από την κολεξιόν της Μαίρης Κατράντζου για την Victoria’s Secret

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε το μοντέλο με λεύκη που θα πρωταγωνιστήσει στο σόου της Victoria’s Secret

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Kathy Heyndels – Giannetos Handmade: Ένα fashion show με όμορφες δημιουργίες, αλλά κακή διοργάνωση



    ΣΧΟΛΙΑ