• Business Of Fashion

    Μπραντ Πιτ: Αυτός είναι ο νέος «πρωταγωνιστικός ρόλος» του χολιγουντιανού ηθοποιού

    • NewsRoom

    Μπραντ Πιτ


    Το νέο πρόσωπο του ιταλικού brand πολυτελών ανδρικών ειδών είναι πλέον ο διάσημος χολιγουντιανός ηθοποιός

    Ο διαρκώς αναπτυσσόμενος οίκος πολυτελών ανδρικών ειδών Brioni εξακολουθεί να διευρύνει το brand του, χρησιμοποιώντας, μάλιστα, μια ομάδα από εκλεκτούς πρεσβευτές για τους σκοπούς της ανάπτυξής του.

    Για το λόγο αυτό, ο διάσημος χολιγουντιανός ηθοποιός Μπραντ Πιτ θα είναι ο πρωταγωνιστής στην επόμενη διαφημιστική καμπάνια της ιταλικής μάρκας με έδρα τη Ρώμη που ανήκει στον όμιλο Kering.

    Η διαφημιστική καμπάνια, στην οποία ο ηθοποιός συμμετέχει ως παγκόσμιος πρεσβευτής του brand, σχετίζεται με ένα αφιέρωμα στα 75 χρόνια από την ίδρυση του brand, ενώ αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2020. Όπως έχει γίνει γνωστό, η καμπάνια θα φωτογραφίζει τον Πιτ να φοράει τα κοστούμια του brand, αλλά και άλλα κομμάτια του οίκου, σε μια σειρά ασπρόμαυρων φωτογραφιών.

    Παράλληλα, με αφορμή την επέτειο των 75 χρόνων από την ίδρυση, αλλά και την παρουσίαση της συλλογής φθινόπωρο-χειμώνας 2020, η μάρκα σχεδιάζει να διοργανώσει ειδική εκδήλωση στο event μόδας Pitti Uomo στη Φλωρεντία της Ιταλίας, στις 7 Ιανουαρίου.

    Σημειώνεται ότι αυτό δεν είναι το πρώτο «μεγάλο όνομα» που χρησιμοποιεί το brand για διαφημιστικούς σκοπούς. Ο οίκος στρέφει συχνά το βλέμμα του προς το Χόλιγουντ, αναζητώντας το νέο πρεσβευτή του. Έτσι, προκάτοχοι του Μπραντ Πιτ στο συγκεκριμένο ρόλο έχουν υπάρξει οι Πιρς Μπρόσναν, Άντονι Χόπκινς και Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Άρμι Χάμερ και Χάρβει Κέιτελ. Πριν τον Πιτ, ο Ματ Ντίλον ήταν ο πιο πρόσφατος ηθοποιός του Χόλιγουντ που είχε συνεργαστεί με το Brioni.

    Η είδηση έγινε γνωστή από το ίδιο το brand, μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram. Ο οίκος ανέβασε μια φωτογραφία του ηθοποιού από ένα κόκκινο χαλί. Η εν λόγω φωτογραφία απεικονίζει τον Μπραντ Πιτ να φορά ένα σμόκιν, που ανήκει στη συλλογή του οίκου Brioni.

    O οίκος Brioni, μέσω σχετικού δελτίου Τύπου που εξέδωσε, εκφράζει την ικανοποίησή του για τη νέα συνεργασία του με τον ηθοποιό: «Είδωλο του κινηματογράφου και σύμβολο κομψότητας, ο Μπραντ, που ενσάρκωσε μερικούς από τους πιο αξέχαστους χαρακτήρες στην ιστορία του κινηματογράφου, αντιπροσωπεύει και ενισχύει τον ιδιαίτερο δεσμό του Brioni με το Χόλιγουντ», αναφέρει χαρακτηριστικά το δελτίο Τύπου.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνεργασία του Brioni με τον Μπραντ Πιτ δεν είναι κάτι καινούριο, καθώς ο Αμερικανός ηθοποιός και κινηματογραφικός παραγωγός έχει εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί επιλέγοντας κοστούμια του brand.

    Πρόσφατα, μάλιστα, ο Μπραντ Πιτ φόρεσε μαύρα σμόκιν Brioni, τόσο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, όσο και στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, στο πλαίσιο της προώθηση των ταινιών στις οποίες πρωταγωνίστησε και συγκεκριμένα το «Once Upon a Time in Hollywood» του Κουέντιν Ταραντίνο και το «Ad Astra» του Τζέιμς αντίστοιχα.



    ΣΧΟΛΙΑ