• Bons Vivants

    Χριστιάννα Β. Βαρδινογιάννη: Η πρώτη «επίσημη» εμφάνισή της

    Χριστιάννα Β. Βαρδινογιάννη: Η πρώτη «επίσημη» εμφάνισή της

    Χριστιάννα Β. Βαρδινογιάννη


    Το διάσημο Bazaar του σωματείου Ελπίδα, σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο θα πραγματοποιηθεί φέτος παρά το πένθος για τη μεγάλη απώλεια της ιδρύτριας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη.

    Και θα αποτελέσει αφορμή για την πρώτη εμφάνιση στο γενικό κοινό της νέας προέδρου. Η Χριστιάννα Β. Βαρδινογιάννη θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη, επίσημη εμφάνιση της προέδρου στο χριστουγεννιάτικο bazaar, στις αίθουσες του ξενοδοχείου Semiramis. Εκεί που οργανώθηκε με επιτυχία και πέρσι.

    Με την ψυχή της παρούσα

    Ανακοινώθηκε σχετικά αργά, το ΔΣ ίσως παρέμενε αναποφάσιστο. Όμως η ιδρύτρια και ψυχή της Ελπίδας, Μαριάννα Β Βαρδινογιάννη, οπωσδήποτε θα ευχόταν να μη χαθεί η ευκαιρία για το δημοφιλές Bazaar. Μάλλον το πιο γνωστό, πιο περιεκτικό και πιο επικερδές όλων των άλλων.

    Πιθανόν αυτό να έπεισε τη Χριστιάννα Β. Βαρδινογιάννη να επιτρέψει τη διοργάνωσή του. Και το πνεύμα της ιδρύτριας θα παραμένει ζωντανό εμπνέοντας τις συνεχίστριές του απαράμιλλου έργου της.

    Στο Bazaar θα μπορεί κανείς να προμηθευτεί και το γούρι της Ελπίδας για το 2024.
    Σχεδιασμένο από την εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη και κόρη της νυν προέδρου: Η Μαριάννα Λαιμού (αντιπρόεδρος του Συλλόγου και ιδρύτρια της επιτροπής νέων Elpida Youth) δημιούργησε ένα σχέδιο βαθιά συμβολικό και σχεδιαστικά περίτεχνο.

    Πυξίδα αγάπης

    Πρόκειται για αναπαράσταση του Πολικού Αστέρα (Northern Star) που συμπυκνώνει για την Ελπίδα την παντοτινή πυξίδα αγάπης. Αφιερώνεται βέβαια στη μνήμη της ιδρύτριας του Σωματείου, Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, «η οποία θα είναι για πάντα το φωτεινό αστέρι που θα καθοδηγεί την ΕΛΠΙΔΑ στο δρόμο της αγάπης, της προσφοράς και της αλληλεγγύης», όπως σημειώνει ο σύλλογος.

    Το σχέδιο κατασκευάστηκε από τo γνωστό κοσμηματοπωλείο «SERKOS» του Κολωνακίου. Όλα τα έσοδα από την πώλησή του θα διατεθούν για την στήριξη των σκοπών του Σωματείου.

    Με έμπνευση από το φωτεινό αστέρι, οι διοργανώτριες ομάδες «Ελπίδα», «ELPIDA Youth» και e–shop του Συλλόγου ετοίμασαν ιδιαίτερες συνθέσεις και δώρα για τις ημέρες αγάπης. Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν αποκλειστικά για τους σκοπούς του Σωματείου.

    Τα προϊόντα αυτά με την υπογραφή της Ελπίδας όπως και το γούρι για το 2024, υπάρχουν και στο e-shop της Ελπίδας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://eshop.elpida.org.

    Ωστόσο, το Bazaar αποτελεί μία ευκαιρία να αισθανθεί κανείς το χριστουγεννιάτικο πνεύμα της προσφοράς. Επίσης, να συγχρωτιστεί με φίλους και ωραίες παρουσίες…

    Τριάντα μία εταιρείες

    Παράλληλα, θα παρουσιαστούν πρωτότυπα, πολυτελή αλλά και οικονομικά δώρα από τριάντα μία μεγάλες εταιρείες, που συμμετέχουν στο bazaar. Θα διαθέσουν μέρος των εσόδων τους για τους σκοπούς της Ελπίδας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις παρακάτω εταιρείες:

    ALL ABOUT EVE, ANGELINA, APERITTA IS CLASSIC, ELENA MAKRI BOUTIQUE, FIRST ΗΟΜΕ DESIGN, HAPPY EVER AFTER, HAPPY-NES GR, ILE DE REVE, ILEANA MAKRI, INSPIRE DECO, KESSARIS, LALAOUNIS, LIANA VOURAKIS, MAMACITA, MARIANNA LEMOS, MELISSA ΕΚΔΟΣΕΙΣ, NAKAS CONCEPT, ΟΛΓΑ ΚΑΝΔΑΡΑΚΗ, PHIL’ S GRANOLA, RAM PERSONALIZATION PROJECT, REVE DE LA MAISON, SCAPERDAS, SERKOS, THOMAS WORKSHOP, TINY, TREASURE BOX, TSANOS BAKERY, VENETIA VILDIRIDIS, VOURAKIS ANTONIS, VST, WONDER ROOM.

    Στο Bazaar θα μπορεί κανείς να ενημερωθεί για το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, που απευθύνεται σε εθελοντές δότες μυελού των οστών. Ενδεχομένως να συμβάλει στην τυποποίηση δείγματος εθελοντή δότη μέσω του Προγράμματος Υιοθέτησε ένα δείγμα συνεισφέροντας στα φετινά Χριστούγεννα με ανθρωπιά και αλληλεγγύη.

    Ο μαγικός αριθμός τρία: Ιδρύτρια και γιαγιά, εγγονή, κόρη και νυν πρόεδρος

    Πληροφορίες

    Με το φως της αγάπης στην καρδιά, το σωματείο ΕΛΠΙΔΑ, Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο πραγματοποιεί το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar, την Κυριακή 10 και τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 στο ξενοδοχείο «SEMIRAMIS».

    Διάρκεια: Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, για τη στήριξη των παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών τους.

    FACEBOOK: @ELPIDAAssociationEShop

    INSTAGRAM: @elpida_eshop

    Τα έσοδα από τις πωλήσεις του ηλεκτρονικού καταστήματος θα διατεθούν εξολοκλήρου για την εκπλήρωση των σκοπών του Σωματείου«ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».



    ΣΧΟΛΙΑ