• bloomberg
    Sponsored by

    Bloomberg

    Warren Buffett: Διαδικτυακά και το 2021 η Γενική Συνέλευση των μετόχων της Berkshire

    • Bloomberg

    Warren Buffett


    Η Berkshire Hathaway, η εταιρεία του μεγαλοεπενδυτή  Warren Buffett, ανακοίνωσε ότι η ετήσια συνέλευση των μετόχων της, την 1η Μαΐου 2021, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

    «Δυστυχώς, αυτήν τη στιγμή δεν πιστεύουμε ότι θα ήταν ασφαλές να πραγματοποιήσουμε μια συνάντηση με σχεδόν 40.000 παρευρισκόμενους, όπως κάναμε για τελευταία φορά το 2019», δήλωσε η εταιρεία που εδρεύει στη Νεμπράσκα.

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της, Warren Buffett είχε επισημάνει στα μέσα Μαρτίου ότι λυπάται «πάρα πολύ» που δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει μία συνάντηση δια ζώσης. Η φετινή συνέλευση έγινε διαδικτυακά, καθώς σύμφωνα με τους περιορισμούς που είχαν επιβληθεί λόγω της πανδημίας απαγορεύονταν οι δημόσιες συγκεντρώσεις.

    «Ελπίζουμε ότι η συνέλευση του 2021 θα είναι η τελευταία κατά την οποία οι μέτοχοι δεν θα μπορούν να παρευρεθούν αυτοπροσώπως», δήλωσε η εταιρεία με ανακοίνωση της την Πέμπτη.

    «Ανυπομονούμε για το 2022, όταν θα φιλοξενήσουμε και πάλι τους μετόχους στην Ομάχα, στο συνηθισμένο μεγάλο γκαλά μας, γνωστό και ως “Woodstock for Capitalists”, επισήμανε.

    Warren Buffett: Επενδύσεις άνω των 35 δισ. δολαρίων το τελευταίο τρίμηνο από την Berkshire Hathaway

    Elon Musk εναντίον Warren Buffett: Πώς η Tesla απειλεί την Berkshire Hathaway

    Warren Buffett: Το τελευταίο επενδυτικό στοίχημα που κέρδισε ο «σοφός της Ομάχα»

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ