• bloomberg
    Sponsored by

    Bloomberg

    Ράλι ανόδου για το Bitcoin – Βαδίζει στα 20.000 δολάρια λένε οι αναλυτές

    • Bloomberg
    bitcoin


    Το ανοδικό ράλι του Bitcoin συνεχίζεται.

    Είτε πρόκειται για την αβεβαιότητα για τις εκλογές στις ΗΠΑ, είτε για την πορεία της πανδημίας ή απλώς λόγω της αύξησης του επενδυτικού ενδιαφέροντος, το κρυπτονόμισμα βρίσκεται στα υψηλότερα επίπεδα από τον Ιανουάριο του 2018. Το Bitcoin αυξήθηκε κατά 3,3% στα 14.463 δολάρια νωρίτερα στο Λονδίνο.

    Το ψηφιακό νόμισμα επωφελήθηκε από επενδύσεις υψηλού προφίλ από την Square Inc. και τον μεγαλοεπενδυτή Paul Tudor Jones. Το JPM Coin της JPMorgan Chase & Co. χρησιμοποιήθηκε για την πραγματοποίηση πληρωμής για πρώτη φορά. Οι υπέρμαχοι του υποστηρίζουν ότι το bitcoin μπορεί να λειτουργήσει εναλλακτικά σε περιόδους αβεβαιότητας, επομένως γεγονότα όπως το lockdown σε ολόκληρη την Ευρώπη ή οι καθυστερήσεις του αποτελέσματος των εκλογών των ΗΠΑ θα μπορούσαν να τροφοδοτήσουν την άνοδό του.

    Bitcoin has reached its highest levels since January 2018

    Μετά την διάσπαση των υψηλών τιμών του Ιουνίου 2019, τα 13.800 δολάρια, η επόμενη αντίσταση είναι περίπου στα 20.000 δολάρια, δήλωσε ο αναλυτής της Fundstrat Global Advisors LLC, Rob Sluymer, σε σημείωμα του, τον περασμένο μήνα.

    Ο κόσμος των κρυπτονομισμάτων είναι, φυσικά, ασταθής. Το Bitcoin έχει σημειώσει αντίστοιχες αυξήσεις πριν, κυρίως τον Δεκέμβριο του 2017 και στα μέσα του 2019, πριν από τις μεγάλες πτώσεις. Και πολλοί αναλυτές και επενδυτές εμφανίζονται δύσπιστοι.

    Η Whitney Tilson της Empire Financial Research δήλωσε την Τετάρτη σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι συνιστά στους περισσότερους επενδυτές να τα αποφύγουν.

    Ωστόσο, ορισμένοι βλέπουν την τιμή του κρυπτονομίσματος να βαδίζει προς υψηλότερα επίπεδα.

    «Η προηγούμενη αντίσταση του Bitcoin στα 10.000 δολάρια, μπορεί να μετατοπιστεί στα 20.000 δολάρια το 2021″, δήλωσε ο Mike McGlone, αναλυτής εμπορευμάτων στο Bloomberg Intelligence. «Οι περισσότεροι δείκτες παραμένουν θετικοί”.

     

    Μυστήριο με την μετακίνηση Bitcoins αξίας 1 δισ. δολαρίων

    Μεγάλα νέα για το Bitcoin: Η Paypal θα δέχεται κρυπτονομίσματα

    Bitcoin: Πλησιάζει στα υψηλότερα επίπεδα μετά τη φούσκα του 2018 – Κέρδη 80% από τις αρχές του έτους

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ