• bloomberg
    Sponsored by

    Bloomberg

    Νέο ιστορικό ρεκόρ για το Bitcoin

    • Bloomberg
    Σε bitcoin οι δοσοληψίες της μαφίας σε Ιταλία και Γερμανία

    Σε bitcoin οι δοσοληψίες της μαφίας σε Ιταλία και Γερμανία


    Σε νέο επίπεδο ρεκόρ εκτινάχθηκε το Bitcoin, εν αναμονή της εισαγωγής του μεγαλύτερου χρηματιστηρίου κρυπτονομισμάτων των ΗΠΑ, Coinbase Global, στο Nasdaq.

    Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα του κόσμου ενισχύονταν νωρίτερα κατά 4,3% και διαπραγματεύονταν στα 62,531 δολάρια, ξεπερνώντας το προηγούμενο υψηλό του Μαρτίου.

    Η δυναμική των ψηφιακών νομισμάτων αυξάνεται καθώς μεγαλώνει η λίστα των εταιρειών που αποδέχονται το Bitcoin, παρά το γεγονός ότι οι σκεπτικιστές αμφιβάλουν για την διάρκεια που θα έχει το ράλι. Το μεγαλύτερο σημάδι αποδοχής των κρυπτονομισμάτων αποτελεί η εισαγωγή των μετοχών της Coinbase στην αγορά του Nasdaq στις 14 Απριλίου, με την αποτίμηση της να υπολογίζεται στα 100 δισ. δολάρια.

    Bitcoin sets fresh all-time high ahead of Coinbase listing

    Την ίδια ώρα μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο ο κατάλογος των εταιρειών που βλέπουν με θετικό μάτι ή προχωρούν σε επενδύσεις στο Bitcoin.

    Η Goldman Sachs δήλωσε ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο να παρέχει στους πλούσιους πελάτες της επενδυτικά οχήματα για το Bitcoin και άλλα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία. Η Morgan Stanley επίσης σχεδιάζει να διαθέσει στους πελάτες με μεγάλα χαρτοφυλάκια τρία funds που θα τους επιτρέψουν να αποκτήσουν πρόσβαση στα κρυπτονομίσματα.

    Νωρίτερα φέτος, η Tesla, αποκάλυψε ότι επένδυσε 1,5 δισ. δολάρια στο Bitcoin και λίγο αργότερα άρχισε να αποδέχεται το ψηφιακό νόμισμα ως πληρωμή για τα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα.

    Το ντεμπούτο της Coinbase στην αγορά αυτήν την εβδομάδα ενισχύει επίσης τα ψηφιακά νομίσματα άλλων χρηματιστηρίων κρυπτονομισμάτων, όπως το Binance Coin, το οποίο είναι πλέον το τρίτο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα μετά από τα Bitcoin και Ether.

    Διαβάστε ακόμα:

    Binance Coin (BNB): Ράλι ανόδου για το τρίτο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα μετά το Bitcoin και το Ether

    Τρελή θεωρία: Το 2020 με 1 bitcoin αγόραζες Honda Civic – Στο τέλος του 2021 θα αγοράζεις Lamborghini

    JPMorgan: Η μείωση της μεταβλητότητας του Bitcoin ανοίγει το δρόμο στις τράπεζες 

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ