• bloomberg
    Sponsored by

    Bloomberg

    Jessica Alba: Πλώρη για το χρηματιστήριο βάζει η εταιρεία Honest της γνωστής ηθοποιού – Στα 439 εκατ. δολάρια η IPO

    • Bloomberg


    H εταιρεία Honest που ίδρυσε η γνωστή ηθοποιός Jessica Alba προχωρά σε αρχική δημόσια προσφορά (IPO) στις ΗΠΑ με στόχο να συγκεντρώσει 439 εκατ. δολάρια.

    Η επιχείρηση ειδών προσωπικής φροντίδας θα προσφέρει 6,5 εκατομμύρια μετοχές, ενώ οι υφιστάμενο μέτοχοι της θα πουλήσουν 19,4 εκατ. μετοχές, σύμφωνα με το ενημερωτικό που κατέθεσε στην αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Το εύρος διάθεσης των μετοχών θα κυμανθεί από τα 14 δολάρια έως τα 17 δολάρια έκαστη.

    Εάν επιτευχθεί η υψηλότερη τιμή διάθεσης, η χρηματιστηριακή αξία της Honest θα διαμορφωθεί στα 1,5 δισ. δολάρια, με βάση τον αριθμό των μετοχών που περιλαμβάνονται στο ενημερωτικό.

    Στους μετόχους που πρόκειται να πουλήσουν τίτλους περιλαμβάνονται το private equity L Catterton, στο οποίο συμμετέχει ο γαλλικός όμιλος ειδών πολυτελείας Moët Hennessy Louis Vuitton (LVMH), καθώς και οι εταιρείες Institutional Venture Partners, Lightspeed Venture Partners και General Catalyst.

    Εκτός από τα βρεφικά προϊόντα όπως τα σαμπουάν, η εταιρεία πουλά επίσης καλλυντικά καθώς και είδη καθαρισμού, μια συλλογή που ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

    «Όταν μας έπληξε η πανδημία Covid-19 και ξεκίνησαν τα lockdowns, οι άνθρωποι άρχισαν να ενδιαφέρονται περισσότερο για την υγεία τους και για τα προϊόντα που αγοράζουν στα σπίτια τους”, δήλωσε η Alba σε επιστολή προς τους επενδυτές.

     Σύμβουλοι της έκδοσης είναι οι Morgan Stanley, JPMorgan Chase & Co. και Jefferies Financial Group. Η μετοχή θα διαπραγματεύεται με το σύμβολο HNST.

    Διαβάστε ακόμα:

    Μπαράζ δημόσιων προσφορών (IPO) στην Ευρώπη – Ποιες εταιρείες αναζητούν κεφάλαια από τις αγορές

    Cellular Goods: Η μετοχή στην οποία επένδυσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είδε την αξία της να τετραπλασιάζεται

    Dr. Martens: Στο χρηματιστήριο του Λονδίνου οι γνωστές μπότες – Η εταιρεία συγκέντρωσε κεφάλαια 1,8 δισ. δολάρια

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ