• bloomberg
    Sponsored by

    Bloomberg

    Bitcoin: H Morgan Stanley προσφέρει πρόσβαση στους πλούσιους πελάτες στο κρυπτονόμισμα

    • Bloomberg
    Σε bitcoin οι δοσοληψίες της μαφίας σε Ιταλία και Γερμανία

    Σε bitcoin οι δοσοληψίες της μαφίας σε Ιταλία και Γερμανία


    Η Morgan Stanley σχεδιάζει να προσφέρει στους πλούσιους πελάτες της πρόσβαση σε τρία funds του Bitcoin, σύμφωνα με πηγές του Bloomberg.

    Η Galaxy Digital διαχειρίζεται δύο από τα funds, ενώ το τρίτο εποπτεύεται από την FS Investments και την NYDIG, αναφέρουν οι πληροφορίες.

    Μόνο ευκατάστατοι πελάτες με «επιθετική ανοχή κινδύνου» και τουλάχιστον 2 εκατομμύρια δολάρια από αυτά που περιλαμβάνονται στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας με έδρα τη Νέα Υόρκη, θα έχουν πρόσβαση στα funds.

    Οι τράπεζες της Wall Street τηρούν κατά κύριο λόγο αποστάσεις την περίοδο που η δημοτικότητα των κρυπτονομισμάτων αυξάνεται. Ενώ τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης με βάση το Bitcoin και το Ether, το δεύτερο μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα, είναι διαθέσιμα στα μεγάλα χρηματιστήρια, καμία από τις έξι μεγαλύτερες αμερικανικές τράπεζες δεν έχει προσφέρει μέχρι τώρα στους πελάτες της πρόσβαση σε αυτά.

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Morgan Stanley, Τζέιμς Γκόρμαν, ήταν ένας από τους πρώτους ηγέτες της Wall Street που έδειξε εμπιστοσύνη στο Bitcoin, λέγοντας το 2017 ότι ήταν κάτι παραπάνω από απλή μόδα.

    Η εταιρεία φλέρταρε με την ιδέα της διαπραγμάτευσης ενός προϊόντος που θα συνδέεται με το κρυπτονόμισμα και το οποίο θα μπορούσε να δώσει πρόσβαση στους πελάτες της στο ψηφιακό νόμισμα, αλλά τελικά δεν προχώρησε στην υλοποίηση του.

    Ο επικεφαλής των αγορών ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων της Morgan Stanley, Andrew Peel, είχε δηλώσει τους προηγούμενους μήνες ότι η τράπεζα έδειξε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το Bitcoin από τις παραδοσιακές χρηματοοικονομικές εταιρείες.

    Διαβάστε ακόμα:

    Bitcoin: Αμεση ανάλυση-Πιο κοντά στα 100.000 δολάρια, αγοράζει και η Morgan Stanley

    Evercore για Bitcoin: Σε ισχυρή θέση για να φτάσει τα 75.000 δολάρια – Σε ανοδική τροχιά και το Ether

    Jesse Powell (Kraken): Το Bitcoin μπορεί να φτάσει στο 1.000.000 δολάρια!!!

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ