ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Navios (Αγγελική Φράγκου): Νέα παραγγελία 4 πλοίων αξίας 500 εκατ. δολ. προστίθενται στα 29 υπό κατασκευή πλοία
Συμφωνίες με δύο ακόμα ασφαλιστικούς οργανισμούς αναμένεται να υπογράψει εντός του Φεβρουαρίου η ναυτιλιακή Navios Maritime, συμφερόντων της Αγγελικής Φράγκου, φτάνοντας συνολικά τις επτά συμφωνίες για τον μεγάλο στόλο της, που πλησιάζει τα 200 πλοία.
Ήδη η Navios συνεργάζεται με τις Gard, UK Club, London Club, Standard P&I και Shipowners Club, και σε αυτές θα προστεθούν δύο ακόμα ασφαλιστικοί οργανισμοί, η Britannia και η North of England.
Η κίνηση αυτή που ταράζει τα νερά στην αγορά του P&I (protection & indemnity), σύμφωνα με πηγές , δεν οφείλεται σε δυσαρέσκεια της Navios με τις τρέχουσες συνεργασίες της, αλλά αποτελεί προάγγελο μελλοντικής επέκτασης του στόλου της, και η εταιρεία αναμένεται να αναδιανείμει τα πλοία τις στους επτά ασφαλιστικούς οργανισμούς με τους οποίους πλέον θα συνεργάζεται. Ωστόσο, κύριος ασφαλιστικός οργανισμός για την Navios λογικά θα παραμείνει η Gard.
H Britannia και η North of England είναι αμφότερες μεταξύ των μεγαλύτερων και πλέον αναγνωρισμένων ασφαλιστικών οργανισμών διεθνώς, και μάλιστα η Britannia έχει ανακοινώσει ότι εντός του 2018 θα ανοίξει γραφεία και στη χώρα μας.
Σημειώνεται ότι ο στόλος της Navios περιλαμβάνει πλοία ξηρού φορτίου από handysize ως capesize, τάνκερ έως VLCCs, containerships έως 8.200 teu, καθώς και πλοία μεταφοράς χημικών και προϊόντων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γ. Λογοθέτης: Ποια νεοσύστατη ελληνική ναυτιλιακή αγόρασε πλοίο της Lomar Shipping
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ν. Τσάκος: Nέα κερδοφόρα συμφωνία για τα τάνκερ της TEN
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γ. Κούστας: Έτσι επέστρεψε στην κερδοφορία η Danaos Corporation
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Cordelia de Castellane: Η καλλιτεχνική διευθύντρια του Dior Maison και Baby Dior δηλώνει Ελληνίδα
- Δημήτρης Κεραμίτσης: Ο νέος… Καρέτσας που έχει προπονήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο! Πώς εκτοξεύτηκε η αξία του
- Eletson: Το Εφετείο Πειραιά αναγνωρίζει τη νομιμότητα της νέας διοίκησης – Ακόμη μία ήττα για τους παλαιούς μετόχους
- Buy, Hold or Sell: Άμεση Ανάλυση για Viohalco, ΔΑΑ, ΔΕΗ, Πειραιώς, Amazon, Boeing και Tesla
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.