ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χαρδαλιάς για Μάτι: Όσα χρόνια και να περάσουν κανείς δε θα ξεχάσει πόσο άδικα χάθηκαν αυτοί οι 102 συνάνθρωποί μας
Ακόμα ένα άψυχο σώμα ανέσυραν από τη θάλασσα λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, οι άντρες της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού στο Κόκκινο Λιμανάκι με αποτέλεσμα να μεγαλώνει κι άλλο η λίστα των νεκρών από την τραγωδία, που σημειώθηκε πριν από μία εβδομάδα στην Ανατολική Αττική.
Όπως έγινε γνωστό, η σορός βρέθηκε απανθρακωμένη και ανήκει σε άνδρα. Μέχρι στιγμής δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί αν ο νεκρός είναι ένας από τους 25 επισήμως αγνοούμενους της τραγωδίας.
Από το Λιμενικό σημειώνουν ότι οι έρευνες των μελών της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών διεξάγονται σε μια τεράστια θαλάσσια περιοχή η οποία περιλαμβάνει σχεδόν ολόκληρο το Νότιο Ευβοϊκό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δ. Τζανακόπουλος: Δεν ξέραμε τίποτα μέχρι τις 2:30 τα ξημερώματα, «οι νεκροί δεν κρύβονται ούτε εικάζονται»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οργή και μένος κατά Ψινάκη: «Είσαι ανίκανος και επικίνδυνος, φύγε τώρα»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καμμένος: Είχε δίκαιο ο πολίτης που διαφωνήσαμε στο Μάτι, θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραγικό τροχαίο στην Λ. Ποσειδώνος: Νεκρός ο οδηγός του αυτοκινήτου που συγκρούστηκε με τοίχο σε τούνελ
- Συντάξεις: Το 41% των συνταξιούχων παίρνει πάνω από 1.000 ευρώ – Οι ανισότητες δημοσίου και ιδιωτικού τομέα
- Γεωργιάδης για παράνομες συνταγογραφήσεις: Καμία τέτοια παράνομη συμπεριφορά δεν έχει θέση στο ΕΣΥ
- Πόλεμος Ουκρανίας: Αυτή είναι η αντιπρόταση της ΕΕ στα σχέδια Τραμπ – Πούτιν
