• Big Story

    Οικογένεια Λεμονή (Καλογήρου): Αγωγή από τράπεζα για το απλήρωτο αεροπλάνο τους

    • Contributor
    Λεμονή αεροσκάφος


    Σε 4.000.000 ευρώ ανέρχονται οι απλήρωτες δόσεις για το μοντέλο Beech 900 της Raytheon/Hawker Beechcraft το οποίο χρησιμοποιεί η οικογένεια Λεμονή εδώ και οχτώ χρόνια.

    Η γνωστή επιχειρηματική οικογένεια δεν βιώνει και τις πλέον ευχάριστες επιχειρηματικές της στιγμές τα τελευταία χρόνια, παρά τις προσπάθειες των μελών της να αντιμετωπίσουν την κρίση που χτύπησε και την «Καλογήρου».

    Οικογένεια Λεμονή
    Οικογένεια Λεμονή

    Μια εταιρία άρρηκτα συνδεδεμένη με τα πιο elegant αλλά και πιο ακριβά υποδήματα που θα μπορούσε να αγοράσει κάποιος στην Ελλάδα, την τελευταία δεκαπενταετία.

    Κι αν ο όμιλος «Καλογήρου» γιγαντώθηκε στα χρόνια προ κρίσης, την τελευταία τετραετία κλυδωνίζεται από μια αγορά που συνεχώς συρρικνώνεται.

    Τώρα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Mononews.gr «κλυδωνίζεται» και το αεροσκάφος Beech 900 που χρησιμοποιούσε η οικογένεια για επαγγελματικά κυρίως ταξίδια, παρόλο που είναι στο έδαφος.

    Hawker_Beech_390_
    Αεροσκάφος Beech 900

    Κι΄ αυτό γιατί από το περασμένο καλοκαίρι, μεγάλη τράπεζα έκανε αγωγή στους Φραγκίσκο, Αλέξανδρο, Κωνσταντίνο και Μαρίνα Λεμονή για απλήρωτες δόσεις του συγκεκριμένου αεροπλάνου, οι οποίες εκκρεμούν από το 2009 μέχρι σήμερα. H αγωγή αφορά τη σύμβαση μεταξύ των δύο πλευρών, με τον αριθμό 2620/9/4/2009.

    Το συνολικό ποσό των δόσεων ανέρχεται σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στο ύψος των 4.000.000 ευρώ, το οποίο απαιτεί πλέον η τράπεζα, από τα μέλη της οικογένειας Λεμονή. Η αξία του συγκεκριμένου αεροσκάφους σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρία ανέρχεται στα 7 εκατ. δολ.

    Σύμφωνα με όσα ακούγονται τα τελευταία χρόνια, ο όμιλος που εισάγει στην Ελλάδα, διάσημα brands υποδημάτων και luxury items, όπως είναι η Prada, η Miu-Miu, η Hogan κ.α. αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες.

    Καταστήματα έκλεισαν, το προσωπικό μειώθηκε και όπως όλα δείχνουν μετά την αγωγή της τράπεζας, θα δοθεί τέλος και στις ιδιωτικές πτήσεις των μελών της οικογένειας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χριστίνα & Σοφία Ψυχάρη: Bohemian ζωή στο Λονδίνο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απλήρωτη η Ελένη Μενεγάκη – Πόσους μισθούς χρωστάει ο Κοντομηνάς

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Ιβάνκα Τραμπ και το ασημί, μάξι φόρεμα των 4.000 δολαρίων

                                     



    ΣΧΟΛΙΑ