Ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας κατέκτησε το πρώτο του βραβείο, μάλιστα, επί ιταλικού εδάφους!
Ο Tommaso Pelagali, ο Ιταλός φωτογράφος του διεθνούς φωτογραφικού πρακτορείου Bettini, ο οποίος βρέθηκε τον περασμένο Απρίλιο στην Ελλάδα για να καλύψει την αναβίωση του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου, κέρδισε το πρώτο βραβείο φωτογραφίας Fair Play στον διαγωνισμό «Momenti di Sport», με την φωτογραφία που τράβηξε κατά τον τερματισμό στο 4ο ετάπ στην πόλη της Λάρισας!
Ο Σύνδεσμος Αθλητικών Δημοσιογράφων της Λομβαρδίας διοργανώνει και απονέμει βραβεία στην Προσωπικότητα της Χρονιάς, την Ομάδα και τον Αθλητή της Χρονιάς, καθώς και πλήθος δημοσιογραφικών βραβείων αφιερωμένα σε γνωστές προσωπικότητες από τον ιταλικό αθλητισμό και τον ιταλικό Τύπο.
Επιπλέον, κάθε χρόνο ανακοινώνει το Βραβείο Φωτογραφίας «Momenti di Sport», που προορίζεται για επαγγελματίες δημοσιογράφους και φωτογράφους.

Ο φωτογράφος συμμετείχε στον φετινό διαγωνισμό με στιγμιότυπο του τερματισμού από το 4ο ετάπ, δίνοντας το μήνυμα, όπως ο ίδιος είπε, πως «όλοι οι αθλητές μπορεί να είναι αντίπαλοι μέσα στον αγώνα αλλά συνάμα είναι φίλοι και συνοδοιπόροι σε κοινό στόχο».
Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την απήχηση που έχει διεθνώς ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας, στο εξόχως ανταγωνιστικό περιβάλλον της ποδηλασίας δρόμου, δηλώνει ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, που εμπνεύστηκε και υλοποίησε την αναβίωση του Γύρου, αναβαθμισμένου μάλιστα στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας: «Είναι το πρώτο εκτός συνόρων βραβείο που λαμβάνει ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας μέσα από την εξαιρετική δουλειά του Tomasso Pelagali και του πρακτορείου του. Αποδεικνύεται έμπρακτα πως η διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων ενισχύουν τον ρόλο της χώρας ως ηγέτιδας δύναμης στο διεθνές αθλητικό στερέωμα».
Ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας συγχαίρει τον Tommaso Pelagali για την επιτυχία του και φυσικά περιμένει να τον υποδεχτεί στη 2η χρονιά της διοργάνωσής του, την ερχόμενη Άνοιξη.

Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alpha Bank για Ευρωζώνη: Απόκλιση μεταξύ Βορρά και Νότου στον ρυθμό ανάπτυξης – Τι άλλαξε την τελευταία 10ετία
- Εξάρχεια: Συνελήφθη 28χρονος Τούρκος για δολοφονία ομοεθνή του
- Εύοσμος: Αποζημίωση 360.000 στην οικογένεια του 15χρονου που τραυματίστηκε θανάσιμα από καραμπίνα
- Παπαθανάσης: Εξετάζεται μείωση του ορίου ιδιοκτησίας στο πρόγραμμα «Ανακαινίζω» – Πάνω από 100.000 πολίτες μπήκαν στην πλατφόρμα
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.