Η Volvo Car Hellas επεκτείνει την παροχή αυτοκινήτων σε φορείς που δίνουν μάχη για την αντιμετώπιση της κρίσης στη χώρα μας.
Μετά την παραχώρηση 5 αυτοκινήτων από το στόλο των test drive οχημάτων της στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, η Volvo Car Hellas συνεργάζεται με δομές παροχής υπηρεσιών υγείας και πολιτικής προστασίας, παρέχοντάς τους ακόμη 17 αυτοκίνητα για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών που εστιάζουν σε δράσεις υγειονομικής φροντίδας, για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί.
Η προσφορά περιλαμβάνει μέχρι στιγμής τους εξής φορείς συνολικά:
⦁ Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: 5 αυτοκίνητα
⦁ Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας: 5 αυτοκίνητα
⦁ Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας: 5 αυτοκίνητα
⦁ Περιφέρεια Αττικής: 3 αυτοκίνητα
⦁ Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος: 3 αυτοκίνητα
⦁ Υγειονομική Υπηρεσία Στρατού: 1 αυτοκίνητο
Εναρμονισμένη πλήρως με τις ιδρυτικές αρχές της Volvo που λειτουργεί με στόχο την προαγωγή της ασφάλειας και της ευημερίας του ανθρώπου, η Volvo Car Hellas υλοποιεί ήδη τις γενικές κατευθύνσεις της μητρικής της εταιρείας για παροχή βοήθειας στους ανθρώπους που προσφέρουν υπηρεσίες υγείας και συνδράμουν αποτελεσματικά τους πολίτες σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία.

Κριτήριο της Volvo Car Hellas για το σχεδιασμό και υλοποίηση της προσφοράς είναι η αποτελεσματική κάλυψη ζωτικών αναγκών. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την παραχώρησή τους, τα οχήματα καθαρίζονται και απολυμαίνονται διεξοδικά με ειδικό αντιϊκό καθαριστικό, όπως συμβαίνει με όλα τα αυτοκίνητα test drive της Volvo.
Οι δράσεις της Volvo Car Hellas συμπληρώνονται από τους Επίσημους Διανομείς Volvo σε όλη τη χώρα, με παροχή αυτοκινήτων σε φορείς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την αναχαίτιση του κορονοϊού.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Ζλάτκο Ζάχοβιτς: Από τα 5 δισ. δραχμές του Κόκκαλη και τις εκρήξεις στον Ολυμπιακό, στην επιστροφή μέσω UEFA από τον Τσέφεριν
Όλη η αλήθεια για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Παναθηναϊκό: Η παρουσία του στη Λεωφόρο, οι τεράστιες επενδύσεις, τα χαμένα σχέδια για γήπεδο
Αντώνης Στελλιάτος: Ανοίξτε την Διώρυγα της Κορίνθου, φτιάξτε μαρίνες και περιορίστε τη γραφειοκρατία για τα σκάφη αναψυχής
Το θρίλερ της Coca Cola, talk of the town Περιστέρης και ΓΕΚ, οι νέες business των Λασκαρίδη-Κόκκαλη, η δωρεά Μαρτίνου στο Πατριαρχείο, τα γαλάζια αρνάκια του ΚΜ, ο Δένδιας και ο Άδωνις, και ο Τάκης Κανελλόπουλος στο My Story
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.