AUTO

Toyota Corolla: Ανανέωση στα σημεία

Toyota Corolla


Το Corolla κουβαλά μία βαριά κληρονομιά με περισσότερες από 50 εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον κόσμο. Στην τελευταία του έκδοση το Corolla αποκτά το τελευταίο σύστημα πολυμέσων της Toyota για το 2022, με σημαντικά βελτιωμένη συνδεσιμότητα, λειτουργικότητα και ευκολία χρήσης.

Το νέο σύστημα έχει ισχυρότερο επεξεργαστή (CPU) που λειτουργεί 2,4 φορές ταχύτερα από την τρέχουσα μονάδα, προσφέροντας πολύ ταχύτερη απόκριση στις εντολές του χρήστη. Λειτουργώντας μέσω μιας HD κεντρικής οθόνης αφής οκτώ ιντσών, παρέχει άμεση πρόσβαση σε μία σειρά έξυπνων συνδεδεμένων υπηρεσιών, μεταξύ των οποίων πλοήγηση βασισμένη σε cloud και συνεχή ενημέρωση κυκλοφορίας. Όλα τα δεδομένα και οι πληροφορίες μεταφέρονται μέσω της μονάδας επικοινωνίας δεδομένων (DCM) του Corolla, ώστε να μη χρειάζεται σύζευξη/σύνδεση τηλεφώνου (pairing) και να μην επισύρονται πρόσθετα κόστη δεδομένων. 

Ο οδηγός μπορεί επίσης, μέσω του συστήματος φωνητικών εντολών, να κάνει χρήση ενός νέου ενσωματωμένου ψηφιακού βοηθού που αναγνωρίζει προφορικές εντολές στην καθομιλουμένη για τον έλεγχο του συστήματος πολυμέσων, ή λειτουργίες του οχήματος όπως άνοιγμα ή κλείσιμο παραθύρων. Οι ενημερώσεις λογισμικού εκτελούνται πλέον απρόσκοπτα, over-the-air (ΟΤΑ) ενώ εύκολη ενσωμάτωση τηλεφώνου παρέχει το Apple CarPlay, με ασύρματη σύνδεση, και το Android Auto, ενσύρματα. Ένα πακέτο Toyota Smart Connect με τετραετή διάρκεια χρήσης λειτουργιών όπως πλοήγηση μέσω cloud, πληροφορίες για τοπικούς χώρους στάθμευσης και οδικά συμβάντα, over-the-air ενημερώσεις και ψηφιακό βοηθό, περιλαμβάνεται στην τιμή αγοράς του οχήματος

 

Ανανέωση στα σημεία και για την έκδοση sedan

Η κορυφαία σχέση αξίας τιμής στη best seller έκδοση Hybrid Active Plus

Η έκδοση Active Plus, τοποθετημένη στην καρδιά της γκάμας Corolla με την μοναδική 4η γενιά Toyota Hybrid Electric τεχνολογία, αποτελεί πυλώνα συγκεντρώνοντας πάνω από το 55% των πωλήσεων. Με standard αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων τεχνολογίας e-CVT, ψηφιακό πίνακα οργάνων, εσωτερικό ατμοσφαιρικό φωτισμό και αυτόματο διζωνικό κλιματισμό αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια μοναδική επιλογή στη κατηγορία. Στον ήδη πλούσιο εξοπλισμό της έρχεται να προστεθεί νέα, μεγαλύτερη ζάντα αλουμινίου, 17’’ machined-face, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τον ξεχωριστό της σχεδιασμό αλλά κα τη σχέση αξίας τιμής.

Η έκδοση GR SPORT προσφέρει μια εμπειρία πιο αιχμηρής οδήγησης, εμπνευσμένη από το κόσμο του Gazοo Racing. Ο ήδη πλούσιος εξοπλισμός της ενισχύεται με μια σειρά λειτουργιών όπως η ασύρματη φόρτιση κινητού τηλεφώνου, ο απαλός μπλε ατμοσφαιρικός φωτισμός και ο ηλεκτροχρωματικός καθρέπτης.  Νέα χρώματα λανσάρονται με την ανανέωση των βασικών χρωμάτων Λευκό της Πέρλας και Ασημί μεταλλικό – που θα διατίθενται επίσης σε δίχρωμο συνδυασμό για το Hatchback αμάξωμα. Η εξωτερική εμφάνιση του sedan αποκτά μία έξτρα νότα φινέτσας με το νέο σχέδιο ζαντών αλουμινίου 17 ιντσών και 10 ακτίνων με λαμπερό μηχανουργημένο φινίρισμα. Αυτές θα τοποθετούνται στάνταρ στην έκδοση Style.

Οι προπωλήσεις της νέας γκάμας Corolla έχουν ήδη ξεκινήσει και οι πρώτες παραδόσεις στους πελάτες προγραμματίζονται περί τα τέλη Ιανουαρίου 2022.

 ΣΧΟΛΙΑ