• AUTO

    O Χάμιλτον στη Ferrari το 2025!

    Λιούις Χάμιλτον

    Λιούις Χάμιλτον – LAT Images


    Η Ιταλική ομάδα με μια λιτή ανακοίνωση επισημοποίησε τη συνεργασία με το Βρετανό πρωταθλητή.

    Είναι γεγονός ο Χάμιλτον θα φορέσει τα κόκκινα το 2025. Η Mercedes ανακοίνωσε πως ο Χάμιλτον μετά από 17 χρόνια συνεργασίας θα πάψει να ανήκει στο δυναμικό της στο τέλος της χρονιάς. Την ίδια στιγμή ο Σάινθ τόνισε ότι φέτος θα είναι η τελευταία του χρονιά στη Ferrari και θα ανακοινώσει τα μελλοντικά του σχέδια εν ευθέτω χρόνο.

    Ο Tότο Βολφ επικεφαλής της Mercedes σχολίασε: «Η συνεργασία μας με τον Λιούις είναι η πιο επιτυχημένη που έχει δει το άθλημα, και αυτό είναι κάτι στο οποίο μπορούμε να σταθούμε με υπερηφάνεια. Ο Λιούις θα είναι πάντα ένας σημαντικό μέρος της ιστορίας του μηχανοκίνητου αθλητισμού της Mercedes. Ωστόσο, ξέραμε ότι η συνεργασία μας θα τελείωνε φυσικά κάποια στιγμή, και αυτή η μέρα έφτασε. Αποδεχόμαστε την απόφαση του Λιούις να αναζητήσει μια νέα πρόκληση. Προς το παρόν, έχουμε ακόμη μία σεζόν μπροστά μας και είμαστε επικεντρωμένοι στο να είμαστε ανταγωνιστικοί του 2024.”

    Ο Λιούις Χάμιλτον πρόσθεσε: «Έχω περάσει 11 καταπληκτικά χρόνια με αυτή την ομάδα και είμαι τόσο περήφανος για όσα πετύχαμε μαζί. Η Mercedes ήταν μέρος της ζωής μου από τότε που ήμουν 13 ετών. Είναι το μέρος όπου μεγάλωσα , οπότε η λήψη της απόφασης να φύγω ήταν μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που έχω πάρει. Αλλά είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνω αυτό το βήμα και είμαι ενθουσιασμένος με τη νέα πρόκληση. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων για την απίστευτη υποστήριξη της οικογένειάς μου από τη Mercedes. Είμαι 100% αφοσιωμένος στο να προσφέρω τις καλύτερες επιδόσεις που μπορώ αυτή τη σεζόν και να ολοκληρώσω όπως αρμόζει τη συνεργασία μου με τη Mercedes».

    Διαβάστε επίσης

    Ο Λουίς θα γίνει Λούης (κόκκινος)!

    Ιδού η νέα Ford Mustang!



    ΣΧΟΛΙΑ