• AUTO

    Ο Αλόνσο ζήτησε συγνώμη!

    Αλόνσο και Χάμιλτον χτες στο Ζάντβρουπ μετά τη συζήτησή τους


    Ο Ισπανός πρωταθλητής είχε αποκαλέσει «ηλίθιο» το Χάμιλτον μετά τη σύγκρουση του πρώτου γύρου στο Σπα.

    Είναι δεκτό στον αθλητισμό πως ότι λέγετε στον αγώνα τη στιγμή της έντασης μένει εκεί αν δε δοθεί συνέχεια μετά. Ο Αλόνσο ακούστηκε στο team radio να λέει για το Χάμιλτον μετά τη σύγκρουσή τους στη Les Combes: «Τι ηλίθιος. Έκλεισε την πορεία του από την εξωτερική. Εκκίνησα σπουδαία, αλλά αυτός ο τύπος ξέρει μόνο να οδηγεί όταν εκκινεί πρώτος».

    Φτάνοντας χτες στο Ζάντβρουπ ο Αλόνσο ζήτησε συγνώμη δημόσια και φρόντισε να μιλήσει και στο Χάμιλτον απολογούμενος: «Πρόκειται για το Λιούις, είναι πρωταθλητής και θρύλος της γενιάς μας. Αν πεις κάτι για έναν Βρετανό οδηγό γιγαντώνεται δυσανάλογα σε σχέση με το αν μιλήσεις για έναν Λατίνο όπως ο Πέρεζ, ο Σάινθ ή εγώ. Απολογούμαι, δεν σκέφτηκα όσα είπα όταν είδα τα replay ήταν ένα συμβάν του πρώτου γύρου όπου ήμασταν πολύ κοντά. Στην έξαψη της στιγμής και δίνοντας μάχη για τις πρώτες θέσεις είπα πράγματα που δεν θα έπρεπε να πω. Ήδη μετά τον αγώνα είπα πως κατά τη γνώμη μου ήταν αγωνιστικό συμβάν. Φανταζόμουν ότι αυτά που είπα αφορούσαν εμένα και το μηχανικό μου. Δεν ήξερα πως θα μεταδοθεί. Τώρα λέω αυτό που σκέφτηκα, τότε μίλησα αυθόρμητα. Από δω και πέρα θα έχουμε σιγή ασυρμάτου».

    Στιγμιότυπο από τη σύγκρουση των δυο στο Σπα.

    Ο Αλόνσο επιδίωξε και συνάντησε το Χάμιλτον, απολογήθηκε και το θέμα τουλάχιστον σε επικοινωνιακό επίπεδο θεωρείται λήξαν. Θυμίζουμε ότι οι δυο τους έχουν μια πολύ κακή προϊστορία από την συνύπαρξή τους στη McLaren πίσω στο 2007.

    Διαβάστε επίσης:

    GP Ολλανδίας: Στη Βόρεια Θάλασσα!

    F1: Φερστάπεν και με ζέστη και με κρύο!



    ΣΧΟΛΙΑ