• AUTO

    Ο Αλόνσο χειρουργήθηκε στο σαγόνι!


    Αγώνας δρόμου για να προλάβει ο Ισπανός τις δοκιμές εξέλιξης στα μέσα Μαρτίου.

    Δεν ξεκίνησε καλά η προσπάθεια επανόδου για τον Αλόνσο. Ο Ισπανός πρωταθλητής ενεπλάκη χτες σε τροχαίο ατύχημα στην Ελβετία. Σήμερα υπεβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο σαγόνι. Ο Αλόνσο είχε κάταγμα στην άνω γνάθο και χρειάστηκε πολύωρη επέμβαση. Θα παραμείνει στο νοσοκομείο τουλάχιστον για 48 ώρες για παρακολούθηση.

    Από την πλευρά του Ισπανού οδηγού εκφράζεται αισιοδοξία ότι σύντομα θα είναι σε θέση να προπονηθεί ξανά ενόψει της επανόδου του στη F1, μετά από δυο χρόνια απουσίας. Είναι κατανοητό πως τέτοιου είδους τραυματισμοί μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα περίπλοκοι, επίμονοι και επίπονοι όταν πρόκειται για αθλητή του μηχανοκίνητου, ο οποίος υπόκειται στις επιταχύνσεις και επιβραδύνεις της F1.

    Ο Αλόνσο χτύπησε χτες το απόγευμα με όχημα που είχε πρόθεση να εισέλθει σε χώρο στάθμευσης super market. Ο πρωταθλητής της F1, έπεσε στην δεξιά πλευρά του οχήματος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

    Ο Αλόνσο θα οδηγήσει φέτος με τα χρώματα της Alpine στο πρωτάθλημα της F1 που ξεκινά στις 28/3 στο Μπαχρέιν. Έως τότε απομένουν μόλις 44 μέρες γεμάτες υποχρεώσεις και έντονη προετοιμασία για τους οδηγούς της F1. Αξίζει να δούμε πως θα εξελιχθεί η υγεία του πρωτίστως και δευτερευόντως αν θα καταφέρει να είναι έτοιμος εγκαίρως. Προφανώς τις επόμενες μέρες θα ακουστούν ονόματα πιθανόν αντικαταστατών είτε από την ακαδημία οδηγών (Ζου, Πιάστρι) αυτό του εφεδρικού το 2020, Σιρότκιν, ακόμη και του γνωστού στην ομάδα, Νίκο Χούλκενμπεργκ. Ο Εστεμπάν Οκόν είναι ο άλλος οδηγός της ομάδας.



    ΣΧΟΛΙΑ