Με ένα «πακέτο» οδηγιών και συστάσεων της Nissan Europe, η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, πλαισιώνει με άριστο τρόπο το «πλέγμα» ασφαλείας για το σύνολο των εργαζομένων, των πελατών και των συνεργατών της, σε όλη την Ελλάδα.
Καθώς διανύουμε την φάση αποκλιμάκωσης της πανδημίας Covid-19 στην χώρα μας, η Nissan θέλει να τονίσει την σπουδαιότητα της υγιεινής και της ασφάλειας τόσο για το προσωπικό της, όσο και για όσους επισκέπτονται τις εκθέσεις της.
Για το λόγο αυτό, η Nissan Europe κατάρτισε ένα αναλυτικό εγχειρίδιο με την ονομασία “Οδηγό CV19- Επανεκκίνηση Nissan”, που επικεντρώνεται στα εξής σημεία :
– Στην ενημέρωση των εργαζομένων για τις διαδικασίες υγιεινής που πρέπει να ακολουθούν στην καθημερινή τους εργασία & όταν βρίσκονται με Πελάτες, με σκοπό την μέγιστη ασφάλεια για όλους.
– Στην ενημέρωση των ομάδων για τον τρόπο συναλλαγής με τους Πελάτες με τα νέα δεδομένα, σεβόμενοι παράλληλα τα υψηλά standards της εταιρείας.
– Στην παροχή μιας ποιοτικής υποδοχής στους Πελάτες, εφαρμόζοντας τις οδηγίες & συστάσεις υγιεινής.
Έχοντας ως βασική επιδίωξη τη διατήρηση της εξυπηρέτησης στο υψηλότερο δυνατόν σημείο, η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., θα συνεχίσει με συνέπεια και υπευθυνότητα να εφαρμόζει πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων κρατικών φορέων και την σχετική νομοθεσία, προκειμένου να διασφαλιστεί το αγαθό της δημόσιας υγείας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Intralot και τα big news, η super Alpha Bank, τα διεθνή ραντεβού του Πιερ, ο ΟΠΕΚΕΠΕ και οι φωνές στο ΜΜ, ποιος έβαλε νάρκη στον εφοπλιστή Οικονόμου και ο Σταθόπουλος της BC σε κέφια (3 φωτό)
- Αξιολόγηση του ΕΣΥ: Βήμα – βήμα η διαδικασία, 7 παράμετροι στο μικροσκόπιο
- Ποιος ζήτησε την παραίτηση Βορίδη, ο άγριος καυγάς στο Μαξίμου, το σχέδιο αλλαγής πρωθυπουργού και γιατί γέμισε «Ινδιάνους» η Λάρισα
- Sichuan Airlines: Ξεκίνησαν οι απευθείας πτήσεις από τον ΔΑΑ προς Τσενγκντού – Ελληνοκινεζική συνεργασία ορόσημο στις αερομεταφορές

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα

O εξωτικός γάμος στο Μπαλί του Γιάννη Λύρα, τα κορίτσια του Βασίλη Ζούλια, το Maggoosh της Μαργαρίτας και το Φεστιβάλ Σαπφώ με τον αξεπέραστο Σταύρο Ξαρχάκο
Σύντροφοι εκτός γάμου ή συμφώνου συμβίωσης: Ποια δικαιώματα έχουν στην κοινή περιουσία και τι θα συμβεί με τις κληρονομιές

Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Η μπομπονιέρα της βάφτισης του John Junior Coustas – Με ιταλική φινέτσα και πολυτέλεια (φωτογραφίες)

Το κρίσιμο 48ωρο της Ιντραλότ, τι θα γίνει με τον Τιτάνα, το δράμα του Κ.Μ., η αλήθεια για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, η συμφωνία Πιέρ – τραπεζιτών, ο νταλαβεριτζής και ο Σαρακάκης και μια κρουαζιέρα με καλλονές κι επιχειρηματίες
