Η υβριδική έκδοση της Alfa Romeo Junior συνδυάζει τα καλά δυο κόσμων, όπως μπορείτε να διαβάσετε και στη σχετική δοκιμή μας. Το B SUV της Alfa Romeo συναρπάζει εκείνον που απολαμβάνει την οδήγηση, παραμένοντας παράλληλα εξαιρετικά ευκολοδήγητη. Έχει ιδανικές διαστάσεις για την πόλη και την αξεπέραστη άνεση που εξασφαλίζει το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων που είναι τεχνολογίας διπλού συμπλέκτη.

Στην έκδοση Ibrida, στο κιβώτιο υπάρχει ενσωματωμένος και ένας ηλεκτρικός κινητήρας με ισχύ 21 kW, ο οποίος είτε συνδράμει το θερμικό είτε κινεί αμιγώς ηλεκτρικά το αυτοκίνητο σε χαμηλές απαιτήσεις φορτίου, ελαχιστοποιώντας την κατανάλωση βενζίνης. Υλοποιώντας ουσιαστική οικονομία καυσίμου και εξασφαλίζοντας απόλυτα ομαλή παροχή της ισχύος, το σύστημα κίνησης της Junior Ibrida αποδίδει μέγιστη συνδυαστική ισχύ 145 HP, τιμή επαρκή για σπορ επιδόσεις που αποτυπώνονται σε επιτάχυνση 0-100 km/h σε μόλις 8,9” και τελική ταχύτητα 206 km/h.

Για μικρό χρονικό διάστημα και στο πλαίσιο μιας νέας προωθητικής ενέργειας που ισχύει για συγκεκριμένο απόθεμα ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων, η Alfa Romeo Junior Ibrida διατίθεται με όφελος €2.000, 8ετή (ή 120.000 km) εγγύηση για τα μηχανικά μέρη και ίσης διάρκειας οδική βοήθεια. Η κάλυψη συμπεριλαμβάνει και την μπαταρία 48V του υβριδικού συστήματος. Αξίζει να τονιστεί ότι ακολουθεί το αυτοκίνητο και όχι τον κάτοχο, είναι δηλαδή μεταβιβάσιμη, αποτελώντας ένα στοιχείο που προσδίδει στην αξία μεταπώλησης του αυτοκινήτου. Ο εξοπλισμός είναι παραπάνω από πλούσιος σε επίπεδο ασφάλειας, άνεσης και ψηφιακής τεχνολογίας, διαμορφώνοντας ένα ακαταμάχητο B-SUV που συνδυάζει το απαράμιλλο Μιλανέζικο στιλ και το πιο σπορ κράτημα στην κατηγορία.

Διαβάστε επίσης:
F1: Αισιοδοξία από το Χάμιλτον
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάνω από 130 εκατ. ευρώ οι εισροές στη μετοχή της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ από την ένταξη στον δείκτη MSCI Greece
- Η Ελένη Βρεττού, οι super αποδόσεις της CrediaBank και η Morgan Stanley
- Ο εν δυνάμει πρωθυπουργός Ανδρουλάκης και τα κρατικά ενοίκια των 1,2 εκατ., η αντεπίθεση του Μυτιληναίου, το νέο deal της Βρεττού, το treble του Περιστέρη, ο Στάσσης και το ράλι της ΔΕΗ και ο Ηλίανθος του Λαλαούνη
- Η οργισμένη Αννα για τη βία στα ΑΕΙ, η πρόκληση της Τουρκίας και οι «Οχιές» που έδιωξαν τα F-16, o KM και ο Ντράγκι και ο άνεμος που πήρε τη σημαία
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.