• AUTO

    Συνεργασία Volvo Car Hellas και Poseidonion Grand Hotel

    Volvo


    Η Volvo και το ιστορικό ξενοδοχείο Poseidonion Grand Hotel στο νησί των Σπετσών, συναντιούνται τη φετινή σεζόν σε μία συνεργασία που συνδέει αρμονικά τις αξίες που αντιπροσωπεύουν τα δύο brand names.

    Το Poseidonion Grand Hotel με παρουσία 100 και πλέον ετών στην ελληνική φιλοξενία, φέρει μαζί του αρχές που διατηρούνται στο πέρασμα των χρόνων, οι οποίες όχι μόνο δεν αλλοιώνονται, αλλά εξελίσσονται και εναρμονίζονται με την κάθε εποχή.

    Volvo

    Η Volvo, εστιάζοντας στον άνθρωπο και τις ανάγκες του από την πρώτη μέρα ίδρυσής της, το 1927, αφού κατέκτησε δικαιωματικά στη συνείδηση του κοινού την πρώτη θέση στην ασφάλεια μέσα από σειρά εφευρέσεων και καινοτομιών, τα τελευταία χρόνια εκφράζει τη μοντέρνα πολυτέλεια, με σημαία τη σουηδική καταγωγή, το σκανδιναβικό design και την τεχνολογική πρωτοπορία.

    Οι κοινές ανθρωποκεντρικές αξίες είναι αυτές που έφεραν τα δύο κορυφαία brands πιο κοντά, σε μία μοναδική συνεργασία. Αυτό το καλοκαίρι Poseidonion Grand Hotel και Volvo ένωσαν τις δυνάμεις τους, ανεβάζοντας τον πήχη στην εμπειρία του επισκέπτη. Η μοναδικότητα που χαρακτηρίζει τις προσφερόμενες υπηρεσίες, είτε έχει να κάνει με την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και τους ανθρώπους στο χώρο της φιλοξενίας, είτε με τον σεβασμό προς τον άνθρωπο, τις ανάγκες του και πάνω απ’ όλα την ασφάλειά του στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, είναι αυτή που χαρακτηρίζει το κοινό όραμα.

    Volvo

    Από την αρχή της σεζόν, οι επισκέπτες του ξενοδοχείου απολαμβάνουν το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας, μια συνεργασία που υμνεί την αισθητική, την ποιότητα, την φροντίδα και την προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, με σκοπό την αποκορύφωση της εμπειρίας φιλοξενίας που προσφέρει το ιστορικό ξενοδοχείο των Σπετσών στους καλεσμένους του.

    Ένα Volvo XC90 χρησιμοποιείται από το Poseidonion Grand Hotel για να προσφέρει στους επισκέπτες μία επιπλέον premium εμπειρία κατά τη διαμονή τους, ενώ ένα VIP test-drive με μοντέλο της Volvo είναι στη διάθεσή τους μετά το τέλος αυτής.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανακοίνωση-βόμβα από τη Volvo! Μάθε τι αποφάσισε…

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όταν η Fiat συνάντησε τη Bulgari…

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Από 21.846 ευρώ η Mercedes-Benz A160d



    ΣΧΟΛΙΑ