• AUTO

    Ποια ελληνική εταιρία είναι χορηγός των επίδοξων πρωταθλητών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ράλι;


    Υπάρχουν ελληνικές εταιρίες οι οποίες μας εκπροσωπούν επάξια στο εξωτερικό και αποδεικνύουν πως με σωστή οργάνωση και κατάλληλο προγραμματισμό μπορούν να καταφέρουν τα πάντα. Ο λόγος για τη SEAJETS η οποία ανέλαβε ένα μεγάλο φορτίο τα τελευταία χρόνια προκειμένου να μην αφανιστεί ο εθνικός μας αγώνας ράλι από το ευρωπαϊκό στερέωμα, το ράλι Ακρόπολις. Αυτή τη φορά υποστηρίζει χορηγικά ένα ισχυρό δίδυμο στο χώρο του Ευρωπαϊκού ράλι το οποίο διεκδικεί τον τίτλο του πρωταθλήματος. Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά… Απομένει ένας γύρος για να ολοκληρωθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ράλι, και το πορτογαλικό πλήρωμα των Bruno και Hugo Magalhaes βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, διεκδικώντας μία θέση στο βάθρο των νικητών.

    03 MAGALHAES Bruno (PRT) MAGALHAES Hugo (PRT) Skoda Fabia R5 Start during the 2017 European Rally Championship ERC Barum rally, from August 25 to 27, at Zlin, Czech Republic – Photo Jorge Cunha / DPPI

    Ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς, θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 8 Οκτωβρίου στη Λετονία, όπου και θα αναδειχτεί ο φετινός πρωταθλητής του ERC. Στον τελευταίο αυτό γύρο, ο οδηγός θα κυνηγήσει τον τίτλο του πρωταθλητή και υποστηρίζεται από τη μεγαλύτερη σε μεταφορική ικανότητα εταιρεία ταχυπλόων παγκοσμίως, τη Seajets που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και την Πορτογαλία. H χορηγία των αδελφών Magalhaes γίνεται στο πλαίσιο συνεργασίας της SEAJETS με την Πορτογαλική Κυβέρνηση καθώς φέτος εξυπηρετεί με δύο ταχύπλοα σκάφη, τις νήσους Αζόρες στον Ατλαντικό.

    H Seajets, με την πολυετή της παρουσία στο χώρο της ναυτιλίας από το 1989, έχοντας ως εφαλτήριο την επίσημη έναρξή της το 2002, έχει καταφέρει να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό παρέχοντας θαλάσσιες μετακινήσεις αξιόπιστα, με συνέπεια και ασφάλεια. Σήμερα είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ταχυπλόων σε capacity σε παγκόσμιο επίπεδο.

    Με τη δρομολόγηση αποκλειστικά ταχυπλόων πλοίων και με περισσότερες από 250 συνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα και Κρήτη για τις Κυκλάδες, η Seajets προσπαθεί συνεχώς για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των επιβατών. Επίσης, η εταιρεία συνδράμει στην παράταση της τουριστικής περιόδου στους προορισμούς που καλύπτει και συνδέει και συνολικά στην περαιτέρω προώθηση του ελληνικού τουρισμού.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέο Dacia Duster: Δες πρώτος πως θα είναι…
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Citroen C3 Aircross: Με πολλές προσδοκίες…
    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι συμβαίνει αλήθεια με τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ;



    ΣΧΟΛΙΑ