• AUTO

    Διάκριση οικονομίας για το Opel Astra 1.6 CDTI

    Opel


    Βραβείο οικονομίας για το Opel Astra 1.6 CDTI 110 hp (Κατανάλωση NEDC: στην πόλη 3,9 l/100 km, εκτός πόλης 3,1 l/100 km, μικτού κύκλου 3,4 l/100 km, 90 g/km, ενεργειακή απόδοση A+). Το bestseller της Opel απέσπασε το Green Mobility Trophy 2017 και αναδείχτηκε “Best Economical Diesel”.

    Opel

    Από τους 7.400 αναγνώστες του Auto Zeitung που ψήφισαν, το 28,1% επέλεξε το Astra. Το ποσοστό αυτό έφερε το εν λόγω μοντέλο μπροστά από τη BMW 520d (2η θέση) και τη Mercedes E 220d (3η).

    Ο πρωταθλητής αυτονομίας Opel Ampera-e αποδείχτηκε επίσης δημοφιλής μεταξύ των αναγνωστών του Auto Zeitung. Το ηλεκτρικό μοντέλο απέσπασε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία “Best Electric Vehicle”. Με 520 km, σύμφωνα με το Νέο Ευρωπαϊκό Κύκλο Οδήγησης (NEDC), το Opel Ampera-e προσφέρει ασυναγώνιστη αυτονομία συγκρινόμενο τον πλησιέστερο ανταγωνιστή της κατηγορίας.

    Opel

    «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την κρίση των αναγνωστών. Έτσι το Astra κατακτά ένα ακόμα σημαντικό βραβείο μετά τον Ευρωπαϊκό τίτλο “Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2016” και 13 εθνικούς τίτλους ‘Car of the Year’», σχολίασε ο Jürgen Keller, εκτελεστικός Διευθυντής Πωλήσεων, Μάρκετινγκ & Aftersales της Opel Γερμανίας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Υβριδική Bentley την επόμενη χρονιά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυξάνουμε καταμεσής του θέρους τη λίμπιντο με hot Peugeot 308 GTI

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το αντί-Smart της Bosch



    ΣΧΟΛΙΑ