• AUTO

    H νέα MG!


    Η επιστροφή της MG στην ελληνική αγορά είναι γεγονός μέσω του Ομίλου Συγγελίδη, ο οποίος εκπροσωπεί επίσης στη χώρα μας τις Citroen, Peugeot, Opel, Mazda, DS.

    Η παλιά MG Motor έχει πορεία ενός αιώνα και σήμερα έρχεται εκ νέου στο προσκήνιο ως μέλος του Ομίλου εταιρειών SAIC Motor (Shanghai Automobile Industry Corporation). Με θερμικά σύνολα κινητήρων σε συνεργασία με την General Motors και δικούς της ηλεκτροκινητήρες. Η SAIC Motor είναι η 6η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο, ενώ έγινε ο πρώτος Όμιλος Εταιριών αυτοκινήτου στην Κίνα, του οποίου οι ετήσιες πωλήσεις ξεπερνούν τα 7 εκατομμύρια οχήματα και δεν είναι καθόλου τυχαία η συνεργασία με κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες από τον υπόλοιπο κόσμο, αλλά και την Ευρώπη.

    Τα μοντέλα της MG έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες των Ευρωπαίων οδηγών. Η διάθεσή τους ήδη έχει αρχίσει σε κάποιες χώρες της Ευρώπης και ξεκινά άμεσα στη χώρα μας.

    Εκθέσεις και συνεργεία θα συστεγαστούν στο ήδη υπάρχον δίκτυο του ομίλου Συγγελίδη. Ήδη το δίκτυο των επίσημων διανομέων και επισκευαστών έχει ξεκινήσει να λειτουργεί, με σημεία πώλησης και κάθετες μονάδες υποστήριξης που καλύπτουν όλη την Ελληνική επικράτεια.

    Σε όλα τα καταστήματα της MG, οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά όλα τα μοντέλα της γκάμας που περιλαμβάνει συνολικά 7 προτάσεις.


    Το MG ZS, ένα SUV της κατηγορίας B προσφέρεται στην ελληνική αγορά τόσο ως αμιγώς ηλεκτρικό, όσο και με δύο επιλογές κινητήρων βενζίνης, είναι το αυτοκίνητο με το οποίο η MG θα κάνει όγκο πωλήσεων.

    Τα MG4 και MG5, είναι οι δύο αμιγώς ηλεκτρικές προτάσεις της γκάμας, που κάνουν τη διαφορά προσφέροντας ασυναγώνιστη τεχνολογία και ανάλογη τιμολογιακή προσέγγιση.

    Ως μεγαλύτερη επιλογή και με σαφώς πολυτελή χαρακτήρα, βενζινοκίνητο ή plug in υβριδικό, το MG HS έρχεται να δώσει την απόλυτη απάντηση στην κατηγορία των premium SUV.

    Όλα τα μοντέλα της MG, καλύπτονται από την εργοστασιακή εγγύηση των 7 ετών, η οποία είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια που προσφέρεται σε καινούργιο αυτοκίνητο στην αγορά (ή 150.000 χιλιόμετρα).


    Η MG είναι μια εμβληματική μάρκα με μακρά ιστορία ενός αιώνα, ενώ είναι επίσης η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών οχημάτων στην ευρωπαϊκή αγορά, με 118.000 πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων στην Ευρώπη, μόνο το πρώτο εξάμηνο του 2023.

    Το B SUV ZS ξεκινά με τιμή από 19χ με ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 1.5lt. Το MG4 είναι το μοντέλο με το οποίο η εταιρεία κάνει τα σημαντικά βήματα για την κατάκτηση της κορυφής στην αγορά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

    Με τις δύο εκδόσεις αυτονομίας (51 ή 64kwh) τιμή από 35χ. καλύπτει όλες τις ανάγκες μετακίνησης. Το MG eHS στην κατηγορία C SUV ξεκινά από 41χ με ευρύχωρη καμπίνα, σχεδιασμένο για άνεση στα ταξίδια.

    Με turbo κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρων και 162 ίππους ή plug-in υβριδικό με 258 ίππους και ηλεκτρική αυτονομία 52 χιλιομέτρων για να κάνει όλες τις καθημερινές διαδρομές ηλεκτρικά, το MG eHS είναι σχεδιασμένο για οικογενειακές μετακινήσεις.

    Διαβάστε επίσης:

    Τα Public και ο Σωτήρης Κοντιζάς μας υποδέχονται στον κόσμο του «Public + home»

    Η νέα Mercedes E-Class

    Πανελλαδικές εξετάσεις: Το πρόγραμμα του 2024 ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας



    ΣΧΟΛΙΑ