Η διάσημη Ισπανίδα designer Agatha Ruiz de la Prada σε ρόλο πρεσβευτή για τη Fiat.
Δύο θρύλοι με Μεσογειακό ταπεραμέντο συναντιόνται για ακόμα μια φορά. Η διάσημη Ισπανίδα fashion designer, Agatha Ruiz de la Prada, αναλαμβάνει το ρόλο του πρεσβευτή της Fiat, εκφράζοντας τα ίδια μηνύματα αισιοδοξίας και χαράς που ακτινοβολούν, τόσο οι δημιουργίες της, όσο και τα μοντέλα της Ιταλικής μάρκας. Η μοναδική σχεδίαση του 500 που έφερε επανάσταση στο χώρο του αυτοκινήτου το 1957, αποτελεί ορόσημο για το χώρο του design, όπως και οι προτάσεις της σχεδιάστριας από τη Μαδρίτη.

Κατά τη διάρκεια της μακράς πορείας της στον απαιτητικό χώρο της μόδας, η Agatha Ruiz de la Prada κατάφερε να δημιουργήσει τη δική της μοναδική σχεδιαστική γλώσσα, η οποία εκφράζεται από τα έντονα χρώματα, τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες, αλλά και μοτίβα όπως το πουά, οι καρδιές και τα αστέρια. Είναι δύσκολο κάποιος να μπερδέψει τις δημιουργίες της Ισπανίδας, η οποία -όπως και το Fiat 500- έχει κατακτήσει σειρά διακρίσεων, αλλά και εξαιρετική αναγνωσιμότητα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Agatha Ruiz de la Prada ενώνει τις δυνάμεις της με τη Fiat. Πριν δέκα χρόνια η Ισπανίδα είχε δημιουργήσει μια ειδική έκδοση για το Fiat 500 που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας της Λίμα στο Περού (LIFWeek). Η Fiat και ειδικότερα το 500, διατηρούν μια πολύ στενή και διαχρονική σχέση με το χώρο της τέχνης και της μόδας. Η αισθητική, αλλά και η συνολικότερη φιλοσοφία του μοντέλου έχει επηρεάσει διάσημους καλλιτέχνες, όπως οι dEmo και Ron Arad, τον μαέστρο Andrea Bocelli, αλλά και τον βραβευμένο με Oscar ηθοποιό Leonardo DiCaprio. Η ξεχωριστή αξία του μοντέλου σε επίπεδο σχεδίασης αναγνωρίστηκε και από το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης (ΜοΜΑ) στη Νέα Υόρκη που ενέταξε στη μόνιμη συλλογή του το 500.

Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Επιφυλακτική άνοδος αναμένοντας τις πρώτες αποφάσεις της FED υπό τον Κέβιν Γουόρς
- Η Eurobank Equities ειδικός διαπραγματευτής επί των μετοχών της Ίλυδα
- Σοφία Ζαχαράκη: «Η Ελλάδα ακαδημαϊκός κόμβος του μέλλοντος» – Δείτε live το forum για τη διεθνοποίηση των ΑΕΙ
- Attica Πολυκαταστήματα: Δημόσια προσφορά έως 18 εκατ. μετοχές και εισαγωγή στο Euronext Athens
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Τζιανλουίτζι Απόντε: Ο κορυφαίος εφοπλιστής στον κόσμο με πάνω από 1.000 πλοία, αεροπλάνα, τρένα, ιδιωτικά νησιά, 200.000 υπαλλήλους και 675 γραφεία σε 155 χώρες
Ακτοπλοΐα: «Η ναυμαχία της Ραφήνας» με Golden Star Ferries των αδελφών Στεφάνου, Fast Ferries του Παναγιωτάκη και Seajets του Ηλιόπουλου
Σύνταξη και εργασία μαζί: Γιατί χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες επιλέγουν να αποχωρήσουν μόλις θεμελιώσουν δικαίωμα
Κάμερες στις πολυκατοικίες: Πότε επιτρέπονται και πότε μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με καταγγελία ή αγωγή αποζημίωσης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.