• AUTO

    F1: Ιδού η νέα Haas!


    Η αμερικάνικη ομάδα παρουσίασε τα χρώματα του νέου της μονοθεσίου που φέρει την υπογραφή της MoneyGram.

    H MoneyGram είναι μια αμερικάνικη εταιρεία με έδρα το Ντάλας του Τέξας και γραφεία σε όλο τον κόσμο. Αντικείμενο εργασίας της είναι η μεταφορά κεφαλαίων σε όλο τον κόσμο με έμφαση σε Ασία, Ωκεανία, Ανατολική Ευρώπη και Κεντρική Αμερική. Σήμερα μεταφέρει κεφάλαια σε περισσότερες από 200 χώρες ανά τον κόσμο σε πραγματικό χρόνο. Η ομάδα της Haas θα ονομάζεται πλέον MoneyGram Haas F1 Team. Γι’ αυτή θα οδηγούν οι Κέβιν Μάγκνουσεν και Νίκο Χούλκενμπεργκ. Ο Μάγκνουσεν (31 ετών) επέστρεψε πέρυσι και ο Χούλκενμπεργκ (36 ετών) επιστρέφει φέτος στη F1. Αμφότεροι έχουν σημαντική εμπειρία αλλά πλέον δεν είναι στην πρώτη τους νιότη. Η ομάδα θα χρησιμοποιεί υβριδική μηχανή Ferrari και ελαστικά Pirelli. Το μονοθέσιο που παρουσιάστηκε σήμερα με κωδικό VF – 23 φέρει τα χρώματα της νέας ομάδας, διαφέρει όμως σημαντικά από το μονοθέσιο που θα δούμε στις δοκιμές εξέλιξης από 23-25/2 στο Μπαχρέιν.

    O πρόεδρος της MoneyGram Haas F1 Team Τζενέ Χας τόνισε:« Είμαι πολύ χαρούμενος που καλωσορίζω τη MoneyGram ως βασικό χορηγό είναι συναρπαστικό να βλέπουμε τα χρώματα της νέας εποχής. Πάμε με σε μια νέα σεζόν μετά από κάποιες δυνατές επιδόσεις της ομάδας πέρυσι Στόχος είναι φυσικά να πάρουμε περισσότερους βαθμούς χάρη στους έμπειρους οδηγούς».

    Από την πλευρά του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της MoneyGram Άλεξ Χόλμς τόνισε: «Καθώς εγκαινιάζουμε μια ολοκαίνουργια εποχή με σαφές σχέδιο και όραμα, είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε στενά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Η κομψή σχεδίαση στο χρώμα συμβολίζει ποια είναι σήμερα η MoneyGram, μια εταιρεία έτοιμη για το μέλλον και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Προφανώς συμμερίζομαι τον ενθουσιασμό όλων, είναι μια συναρπαστική εποχή για τη Formula 1 όλη η ομάδα έχει δουλέψει σκληρά για να φτάσει σε αυτό το σημείο και έχουμε δύο αποδεδειγμένα ταλέντα πίσω από το τιμόνι. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε». Η VF-23 θα πατήσει πίστα για πρώτη φορά το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στο Σίλβερστον. Οι επίσημες δοκιμές εξέλιξης πριν από τη σεζόν θα πραγματοποιηθούν από τις 23 έως τις 25 Φεβρουαρίου στο Σακχίρ. Το πρωτάθλημα ξεκινά στην ίδια πίστα στις 5 Μαρτίου.

    Διαβάστε επίσης

    75 χρόνια Porsche: Μια ιστορία επιτυχίας (video)



    ΣΧΟΛΙΑ