Ο Βολφ παραδέχτηκε ότι έχασαν χρόνο με λάθος προσέγγιση, ο Χάμιλτον τόνισε ότι δεν τον άκουσαν, τώρα τι γίνεται;
Η απόδοση των δυο W14 ήταν απογοητευτική στον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Οι Ράσελ και Χάμιλτον στις κατατακτήριες δοκιμές βρέθηκαν στην 6η και 7η θέση αντίστοιχα πίσω από Red Bull, Ferrari και την Aston Martin του Αλόνσο. Η συνέχεια στον αγώνα ήταν ανάλογη με το Χάμιλτον να χάνει τη μάχη με τον Αλόνσο και να περιορίζεται στην 5η θέση καταφέρνοντας να περάσει μόνο το Ράσελ (εγκατέλειψε ο Λεκλέρκ). Ο Ράσελ έχασε ακόμη μια θέση από το Στρολ με την άλλη Aston Martin.
Καθότι Mercedes και Aston Martin έχουν την ίδια υβριδική μηχανή που κατασκευάζει η Mercedes και τα ίδια ελαστικά, προφανώς η διαφορά έγκειται στην αεροδυναμική του μονοθεσίου. Αυτό το γνωρίζουν καλά στη Mercedes που για καιρό αμφιταλαντεύονταν ανάμεσα σε δυο διαφορετικές σχεδιαστικές προσεγγίσεις και εν τέλει διάλεξαν την λάθος όπως αποδείχτηκε στην πράξη.

Ο Λιούις Χάμιλτον μιλώντας στους δημοσιογράφους στο Μπαχρέιν τόνισε πως δεν εισακούστηκε από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας: «Έχω οδηγήσει τόσα μονοθέσια, ξέρω καλά τι χρειάζεται και τι δεν χρειάζεται ένα μονοθέσιο. Είμαστε πολυπρωταθλητές, δεν το πετύχαμε πέρυσι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα το βρούμε σύντομα». Ο επικεφαλής της ομάδας Τότο Βολφ παραδέχτηκε πως έχασαν πολύτιμο χρόνο. Πιθανόν η Mercedes θα επιχειρήσει να παρουσιάσει μια διαφορετική σχεδιαστική προσέγγιση στο Μπακού στις 30 Απριλίου.
Διαβάστε επίσης
Ford Puma ST με κινητήρα 1.0lt/170PS!
Μια εμπειρία που ενεργοποιεί όλες τις αισθήσεις!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κώστας Παπαγιάννης (Novartis): Το 97% των δεδομένων υγείας παραμένει αναξιοποίητο – Το νέο στοίχημα της εταιρείας
- Νίκος Παπαθανάσης στο mononews: Η Ελλάδα δεν θα απολέσει ούτε ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης – Τέλος Μαΐου ξεκινά το νέο «Ανακαινίζω»
- Ο Τσίπρας και το πολιτικό σύνδρομο της Στοκχόλμης
- Οι ιταλικές φρεγάτες Bergamini, οι γαλλικές FDI, η μάχη για τα νέα υποβρύχια και η προμήθεια μεταγωγικών
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Αντώνης Στελλιάτος: Ανοίξτε την Διώρυγα της Κορίνθου, φτιάξτε μαρίνες και περιορίστε τη γραφειοκρατία για τα σκάφη αναψυχής
Γιατί έφυγε η Σία Κοσιώνη από τον Σκάι – Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες, ο Ζούλας, ο Παπαδρόσος, η Βίδου και η Φλυτζάνη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.