• AUTO

    F1: Ιδού η νέα Ferrari SF-24!


    Παρουσιάστηκε σήμερα διαδικτυακά το νέο μονοθέσιο της ιταλικής ομάδας με το οποίο θα αγωνιστεί το 2024.

    Η διάσημη ιταλική μάρκα παρουσίασε την SF-24 η οποία συνεχίζει την πρόσφατη παράδοση ονομασίας της Ferrari – μέσω ενός ειδικού βίντεο και μιας σειράς εικόνων. Απροσδόκητα φέρει διαφορετική απόχρωση του κόκκινου χρώματος και είναι ένα μονοθέσιο που η Ferrari για μια ακόμη χρονιά ελπίζει να σηματοδοτήσει την επιστροφή στη διεκδίκηση του τίτλου καθώς κυνηγούν το πρώτο τους πρωτάθλημα κατασκευαστών από το 2008 και το πρώτο πρωτάθλημα οδηγών από το 2007.

    Οι Charles Leclerc και Carlos Sainz θα είναι οδηγοί της ομάδας για τέταρτη διαδοχική σεζόν το 2024, αν και η είδηση είναι πως ο Lewis Hamilton θα ενταχθεί στη Ferrari το επόμενο έτος. Ο Sainz θα χάσει τη θέση του το 2025 από τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, με τον Leclerc να έχει υπογράψει πρόσφατα νέο συμβόλαιο οπότε θα παραμείνει στη Ferrari.

    Μιλώντας στην παρουσίαση της Ferrari o αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας Fred Vasseur είπε: “Η παρουσίαση ενός νέου μονοθεσίου για πρώτη φορά είναι πάντα μια πολύ συναρπαστική στιγμή τόσο για εμένα όσο και για τους οδηγούς, ακόμα κι αν όλοι ήδη σκεφτόμαστε τη στιγμή που αγωνιστούμε στο Μπαχρέιν. Φέτος, πρέπει να ξεκινήσουμε από εκεί που σταματήσαμε στο τέλος της περασμένης σεζόν και να βελτιωνόμαστε συνεχώς σε όλους τους τομείς. Μας περιμένει η μεγαλύτερη σεζόν της Formula 1 και ο Charles, ο Carlos και όλοι συμφωνούμε, πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στον τρόπο διαχείρισης των αγώνων, κάνοντας τολμηρές επιλογές, προκειμένου να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε Grand Prix”.

    H SF24 θα κάνει το ντεμπούτο της στις δοκιμές εξέλιξης την ερχόμενη εβδομάδα στην πίστα του Σακχίρ.

    Διαβάστε επίσης

    Αλόνσο: Ο Χάμιλτον ονειρεύονταν τη Ferrari;



    ΣΧΟΛΙΑ