• AUTO

    Δείτε live την ανάδειξη του Αυτοκινήτου της Χρονιάς

    Δείτε live την ανάδειξη του Αυτοκινήτου της Χρονιάς


    Σήμερα στις 16:00 σε ειδική παρουσίαση μέσω του διαδικτύου θα αναδειχτεί το φετινό Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα – το «Αυτοκίνητο του 2022».

    Η ανάδειξη θα γίνει μέσα από ανοιχτή ψηφοφορία των εκλεκτόρων του ανεξάρτητου δημοσιογραφικού θεσμού «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα».

    Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε απευθείας την εκδήλωση που ξεκινά στις 16:00. Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Μεταφορών, Μιχάλης Παπαδόπουλος και ο υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Υπενθυμίζεται ότι το φετινό Top-10, μεταξύ των νέων μοντέλων που λανσαρίστηκαν στη χώρα μας το τελευταίο 12μηνο, είναι με αλφαβητική σειρά τα εξής:

    Ο θεσμός «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα», που φέτος κλείνει 15 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης λειτουργίας και δράσης, έχει γράψει τη δική του ιστορία. Κάθε χρόνο βραβεύεται το αυτοκίνητο το οποίο εκτιμάται πως έχει ξεχωρίσει ανάμεσα στα καινούργια που πρωτοκυκλοφόρησαν στους δρόμους της πατρίδας μας μέσα στο 12μηνο.

    H επιλογή, γίνεται με κριτήρια που αφορούν στην τεχνολογία, στην ασφάλεια, στην ποιότητα, στην πληρότητα της γκάμας, το κόστος αγοράς και χρήσης, το σεβασμό στο περιβάλλον, αλλά και κάθε άλλο χαρακτηριστικό το οποίο συμβάλλει, ώστε ένα αυτοκίνητο να ταιριάζει στην εκάστοτε ελληνική πραγματικότητα και στην αντίληψη των καταναλωτών για την αυτοκίνηση. Το «Αυτοκίνητο του 2022» τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

    Χορηγοί είναι η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, το Ι.ΚΤΕΟ ΚΟΜΒΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ και το ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕΓΑΡΩΝ. Χορηγοί επικοινωνίας: περιοδικά Car and Driver και Motori. Την όλη διοργάνωση επιμελείται η CGC Communication.

    Διαβάστε επίσης:

    Θα ξανακούσεις για ηλεκτρικό αυτοκίνητο!

    Με λίγη φαντασία: Citroën My Ami Buggy



    ΣΧΟΛΙΑ