• AUTO

    Alfa Romeo F1: Επικεφαλής ο Alessandro Bravi!

    Alessandro Bravi


    Εσωτερική μεταγραφή του Ιταλού εκτελεστικού διευθυντή της Sauber που ανέλαβε και ρόλο επικεφαλής της ομάδας F1.

    Ο έμπειρος Ιταλός, ο οποίος είναι μέλος του Ομίλου Sauber από το 2017, θα προσθέσει αυτόν τον ρόλο στις αρμοδιότητές του εκπροσωπώντας την ομάδα ως επικεφαλής στους αγώνες αλλά  και εκτός πίστας. Η ανάθεση των έξτρα καθηκόντων στον Alunni Bravi είναι μια από τις πρώτες ενέργειες του Andreas Seidl ο οποίος ανέλαβε Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Sauber στις 9 Ιανουαρίου.

    O Seidl έφυγε από τη McLaren και πήγε στη Sauber με τις ευλογίες της Audi που έρχεται σ’ αυτή την ομάδα το 2026. Η απόφαση θα υποχρεώνει τον Alunni Bravi να συνεργάζεται με τα τεχνικά και επιχειρησιακά τμήματα της ομάδας F1 για να συνεχίσει την ανάπτυξη και την επιτυχία της.

    Μιλώντας σχετικά ο Andreas Seidl, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Sauber τόνισε: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσω τον διορισμό του Alessandro Alunni Bravi στο ρόλο του επικεφαλής της ομάδας F1, εκτός από τα υπάρχοντα καθήκοντά του ως εκτελεστικού διευθυντή του Ομίλου.

    Η τεράστια εμπειρία του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό εξασφαλίζει όσα χρειάζεται για να πετύχει και η βαθιά γνώση του για την ομάδα, στην οποία συμμετέχει για περισσότερα από πέντε χρόνια, θα εξασφαλίσει σταθερότητα και συνέχεια στην πρόοδό μας.

    Ο Alessandro θα εκπροσωπεί την ομάδα κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος της Formula 1, και θα μου επιτρέψει να επικεντρωθώ στην ανάπτυξη του Ομίλου και στην προετοιμασία για τις προκλήσεις που μας περιμένουν. Τον ευχαριστώ για την πίστη του στο όραμά μας και τον καλωσορίζω».

    Ο Andreas Seidl (δεξ.) με τον Alessandro Bravi
    Ο Andreas Seidl (δεξ.) με τον Alessandro Bravi

    Ο Alessandro Bravi, πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Aντρέα και τους μετόχους για την εμπιστοσύνη. Θα επαναλάβω τη δέσμευσή μου να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους και να εκπροσωπήσω την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχω πλήρη επίγνωση της δουλειάς που έχουμε μπροστά μας και των προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε: Προσεγγίζω αυτό το έργο με ταπεινότητα, γνωρίζοντας ότι είμαι μέλος μιας ισχυρής ομάδας που θα ολοκληρώσει τη δουλειά».

    Διαβάστε επίσης:

    Αποχωρεί ο Akio Toyoda!

    Για να αντιμετωπίσετε με στυλ τη βροχή!



    ΣΧΟΛΙΑ