• AUTO

    Για να αντιμετωπίσετε με στυλ τη βροχή!

    Lamborghini Urus S


    Το νέο Urus S συνδυάζει επιδόσεις, πολυτέλεια και ευελιξία στον τρόπο ζωής.

    Ξεκίνησαν παγκοσμίως, οι παραδόσεις στις αγορές της νέας Lamborghini Urus S, που αντικαθιστά το αρχικό μοντέλο και στέκεται δίπλα στην Urus Performante. H Urus S είναι 4κινητη φορά έναν κινητήρα V8, 4.0lt με δυο turbo απόδοσης 670PS επιταχύνει από στάση ως τα 100km/h σε 3.5sec και η τελική της ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h.

    Το Urus S φέρει συγκεκριμένες, εξελιγμένες βελτιώσεις στο μπροστινό μέρος της σχεδίασης που ενισχύουν το συνδυασμό σπορ προσωπικότητας και εκλεπτυσμένου στυλ. Προσφέρει μια σημαντικά ευρύτερη επιλογή χρωμάτων και φινιρισμάτων σε σύγκριση με το απλό Urus, συμπεριλαμβανομένων ζαντών, πακέτων στυλ και εσωτερικών/εξωτερικών λεπτομερειών, ανοίγοντας μια ολοκληρωμένη σειρά δυνατοτήτων προσαρμογής από το στυλ έως το σπορ χαρακτήρα.

    Lamborghini Urus S

    Ο νέος μπροστινός προφυλακτήρας με πιο κομψές γραμμές περιλαμβάνει μια φάσα από ανοξείδωτο χάλυβα με μαύρη ματ επίστρωση, που συμπληρώνεται από τις γυαλιστερές μαύρες λεπτομέρειες στη μπροστινή μάσκα, τους προφυλακτήρες και τις πλαϊνές ποδιές.

    Διατίθενται πέντε επιπλέον επιλογές διαμόρφωσης που ενσωματώνουν χρώμα αμαξώματος, γυαλιστερό μαύρο και ανθρακονήματα με γυαλιστερό ή φινίρισμα. Έτσι οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν τους συνδυασμούς που προτιμούν.

    Lamborghini Urus S

    Η Mitja Borkert, επικεφαλής σχεδιασμού στην Automobili Lamborghini τόνισε: «Αναδεικνύοντας την εμφάνιση της Urus S, που διαθέτει τις πιο σπορ αναλογίες στην κατηγορία των SUV, τονίζουμε την κομψή αλλά δυναμική φύση της και προσφέρουμε μεγαλύτερες ευκαιρίες στους πελάτες μας να προσαρμόσουν τα οχήματά τους. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερα από 60 χρώματα για το εξωτερικό και νέες αποχρώσεις εσωτερικών δερμάτων».

    Οι νέες επιλογές Bicolore Sportivo και Bicolore Sophisticated διαθέτουν τη νέα επένδυση Performante, με ραφές σε ένα ιδιαίτερο νέο σχέδιο. Η επιλογή Bicolore Sportivo έχει αποκτήσει ακόμα πιο σπορ εμφάνιση, με φρέσκια χρήση χρωματικών φλας. Εν τω μεταξύ, η Sophisticated δερμάτινη ταπετσαρία διπλού χρώματος συνδυάζει το μαύρο δέρμα με νέες χρωματικές επιλογές με αντίθεση, συμπεριλαμβανομένων των εκλεπτυσμένων νέων Blu Leandro (Leandro Blue) και Verde Aura (Aura Green) καθώς και μαύρισμα, κρεμ και καφέ.

    Το νέο Urus S δίνει στους πελάτες την ευκαιρία να προσαρμόσουν πλήρως τα οχήματά τους ώστε να ταιριάζουν με το δικό τους στυλ. Οι νέοι χρωματικοί συνδυασμοί και τα φινιρίσματα υπογραμμίζουν τα ανώτερα επίπεδα απόδοσης του Urus S, ενώ προσφέρουν μια αίσθηση απτής, διαχρονικής πολυτέλειας.

    Διαβάστε επίσης:

    H BMW i7 στην Ελλάδα (video)!

    Dacia: Ρεκόρ πωλήσεων!



    ΣΧΟΛΙΑ