• Σχόλιο Αγοράς

    Wall Street: Η τρέλα των meme μετοχών επέστρεψε – Εκτόξευση για Bed Bath & Beyond, AMC και Gamestop

    • NewsRoom


    Ισχυρά ανοδικά κινούνται τη Δευτέρα κάποιες από τις πιο εμβληματικές meme μετοχές,  καθώς το WallStreetBets του Reddit επανέρχεται στο προσκήνιο.

    Η μετοχή της Bed Bath & Beyond σημειώνει αυτή την ώρα άνοδο άνω του 38%, ενώ νωρίτερα είχε φτάσει να κινείται έως το +63%. Οι αναλυτές θεωρούν πως πίσω από την άνοδο βρίσκεται μια νέα προσπάθεια των μικροεπενδυτών του Reddit για ένα νέο short squeeze.

    Μάλιστα, από το μεσημέρι της Δευτέρας, το Bed Bath & Beyond ήταν το όνομα με τις περισσότερες αναζητήσεις στον πίνακα συζητήσεων του Reddit WallStreetBets, σύμφωνα με το Quiver Quantitative . Οι χρήστες μάλιστα είχαν «καρφιτσωμένο» νήμα με τίτλο «GME, BBBY and AMC Memestock Megathread for Monday August 8th, 2022».

    Αντίστοιχα, η μετοχή της AMC, η οποία την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει  σε μια δωρεάν έκδοση μιας προνομιακής μετοχής για κάθε μετοχή «κλάσης Α», οι οποίες θα διαπραγματεύονται κάτω από τον κωδικό APE στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, κινείται αυτή την ώρα στο +13,60%.

    Τέλος, η μετοχή της Gamestop κινείται αυτή την ώρα στο +11,58%.

    Διαβάστε επίσης: 

    Barrick Gold: «Φρένο στα σχέδια καθαρής ενέργειας λόγω μεγάλης έλλειψης χαλκού»

    Wall Street: Άνοδος 1,3% για τον Nasdaq στο άνοιγμα – Σημαντικά κέρδη για Tesla, Meta και Netflix



    ΣΧΟΛΙΑ