ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με νέες απώλειες ολοκλήρωσαν τη συνεδρίαση της Τετάρτης οι ευρωαγορές.
Ο πανευρωπαϊκός Stoxx 600 έκλεισε στις 474,40 μονάδες με ήπιες απώλειες 0,86%. Από τις μετοχές του δείκτη, με τη μεγαλύτερη άνοδο έκλεισαν οι Elekta AB Series B (4,06%) και Sartorius Stedim Biotech S.A. (3,97%), ενώ με τις μεγαλύτερες απώλειες έκλεισαν οι THG (-12,26%) και Auto1 Group SE (-11,84%).
Ο βρετανικός FTSE 100 έκλεισε στις 7.682,33 μονάδες με ήπιες απώλειες -0,51%.
Ο γερμανικός DAX έκλεισε στις 16.538,39 μονάδες με ισχυρές απώλειες -1,38%.
Ο γαλλικός CAC 40 έκλεισε στις 7.411,86 μονάδες -1,58%.
Όσον αφορά τους περιφερειακούς δείκτες, ο ιταλικός FTSE MIB έκλεισε στις 30.100,84 μονάδες με ισχυρές απώλειες -1,39% και ο ισπανικός IBEX 35 στις 10.053,40 μονάδες με ισχυρές απώλειες -1,26%.
Διαβάστε επίσης:
Xerox: Ανακοίνωσε απολύσεις για το 15% του προσωπικού
Ανασχηματισμός: Γιατί «φαγώθηκε» ο Οικονόμου, τι ζητά ο Μητσοτάκης από Χρυσοχοΐδη και Αδωνι
ΕΕ: Καταδικάζουμε την τρομοκρατική ενέργεια στο Ιράν με τον πιο έντονο τρόπο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παπαθανάσης: Στο Πρόγραμμα Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης παρεμβάσεις στο δίκτυο ύδρευσης στην Κοζάνη
- Sports Party* με το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός την Κυριακή από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα Allwyn
- Η παλινόρθωση ενός στέμματος – Ζητούνται ειδικοί από το Λούβρο
- ΕΟΦ: Ανάκληση παρτίδων βρεφικού γάλακτος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.