• Σχόλιο Αγοράς

    Στο «κόκκινο» το Χρηματιστήριο – «Χτυπάνε» τις μετοχές Στασινόπουλου-Κόκκαλη-Βακάκη (upd)


    Σε πτωτική περιδίνηση βρίσκεται το Χρηματιστήριο της Αθήνας με τα «χαρτιά» των επιχειρηματικών ομίλων Στασινόπουλου, Κόκκαλη και Βακάκη να είναι εκείνα που δέχονται τις εντονότερες πιέσεις. Όλα αυτά σε μια αγορά η οποία πληρώνει το βαθύ ρήγμα αξιοπιστίας που έχει δημιουργήσει η σκανδαλώδης υπόθεση των Folli Follie, αλλά και το γενικότερο αρνητικό κλίμα στις μεγάλες διεθνείς αγορές κάτω από τη βαριά σκιά της ιταλικής κρίσης.

    Λίγο μετά τις 15:00, ο Γενικός Δείκτης του Χρηματιστηρίου κατέγραφε απώλειες της τάξεως του 2,01%, κινούμενος στα επίπεδα των 740 μονάδων.

    Η μετοχή της Βιοχάλκο υποχωρούσε κατά 4,35%, ενώ ο τίτλος της Cenergy βρισκόταν στο -4,10% και η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ έχανε 4,7%.

    Την ίδια στιγμή, η Intralot υποχωρούσε κατά 4,79%, περιορίζοντας τις αρχικές της απώλειες, η Ιντρακόμ είχε πτώση 5,34% και η Ιντρακάτ ήταν στο -3,54%. Ταυτόχρονα, η Jumbo κατέγραφε απώλειες 4,01%.

    Στον κύκλο της πτώσης ήταν και οι τραπεζικές μετοχές, ενώ στο στόχαστρο των πωλητών βρίσκονταν η ΔΕΗ με απώλειες 1,17%, όπως επίσης και ορισμένα άλλα από τα «βαριά χαρτιά» του Χρηματιστηρίου. Όπως ο ΟΤΕ, που υποχωρούσε κατά 2,62%, ενώ η Coca Cola υποχωρούσε κατά 0,69%.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Κουτσολιούτσος και η τριγωνική διαδρομή των μετοχών της Folli Follie από Αθήνα, Παρθένες Νήσους και Λεμεσό

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 47% χάνει το ελβετικό ομόλογο της Folli Follie



    ΣΧΟΛΙΑ