• Σχόλιο Αγοράς

    Futures Wall Street: Άνοδος εν όψει της επόμενης συνεδρίασης της Fed

    Wall Street


    Ανοδικά κινούνται τα futures των βασικών δεικτών της Wall Street δύο ώρες πριν από το άνοιγμα των αγορών.

    Η αυλαία της εβδομάδας φαίνεται πως θα ανοίξει σε θετικό έδαφος, εν όψει της επόμενης συνεδρίασης της Fed στις 1-2 Νοεμβρίου. Οι επενδυτές θεωρούν δεδομένο ότι η Κεντρική Τράπεζα θα διατηρήσει σταθερά τα επιτόκιά της τον Νοέμβριο, ωστόσο έχει ξεκινήσει ένα νέο «debate» για τη συνεδρίαση του Δεκεμβρίου.

    Την ίδια ώρα,  οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν ένα μεγάλο πρόβλημα με το χρέος της χώρας, καθώς οι αυξανόμενες αποδόσεις των ομολόγων συνεχίζουν να κάνουν την εξυπηρέτηση αυτού του χρέους πιο ακριβή. Ειδικότερα, το δεκαετές ομόλογο κινείται με άνοδο 1,28%, με τις αποδόσεις του να ξεπερνούν το 4,9%.

    Βέβαια, εκτός από την επικείμενη συνεδρίαση της FOMC της Fed, στο προσκήνιο θα έρθουν στα τέλη της εβδομάδας τα στοιχεία για την αγορά εργασίας τον Οκτώβριο.

    Σε συνάρτηση με την ανησυχία για τον πόλεμο στο Ισραήλ, μένει να δούμε πώς θα αντιδράσουν οι αγορές με τις νέες οικονομικές εξελίξεις.

    Πώς κινούνται τα futures

    Τα futures του βιομηχανικού Dow κινούνται με ήπια άνοδο 0,46% στις 32.567,29 μονάδες.

    Τα futures του S&P κινούνται με άνοδο 0,52% στις 4.138,74 μονάδες, ενώ τα futures του τεχνολογικού Nasdaq κινούνται στις 14.269,39 μονάδες με ήπια άνοδο 0,63%.

    Διαβάστε επίσης:
    Παιχνίδι σε εξωτερικούς χώρους – Ανεκτίμητη αξία για τα παιδιά

    Αυξήθηκε κατά 8,5% η διακίνηση κοντέινερ στα κινεζικά λιμάνια

    ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει αύριο 31/10 η Κοινοβουλευτική Ομάδα



    ΣΧΟΛΙΑ