ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μηδενίζει τις απώλειες και μαζεύεται από τα χαμηλά 2.210 μονάδων ο γενικός δείκτης, στις 2.230 μονάδες με οριακά θετική μεταβολή.
Η Πειραιώς στο +1%, μηδενίζουν απώλειες ΕΤΕ και Eurobank στα 14,30 και 3,91 ευρώ αντίστοιχα, ενώ μαζεύονται στο 1% οι απώλειες στην Άλφα.
Κέρδη 1,7% για την Metlen, 1,13% για την Τιτάν, 1,15% για την Aegean, ενώ και η ΔΕΗ φαίνεται να περνάει σε θετικό πεδίο, στα 18,54 ευρώ.
Νέο υψηλό στο ρελαντί η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, στα 41,32 ευρώ.
Διαβάστε επίσης:
Πιερρακάκης: Η Ελλάδα καταγράφει την ταχύτερη μείωση χρέους στην ιστορία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Προφυλακιστέοι οι 6 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα στις πολεοδομίες της Αττικής
- Κάνναβη και συνθετικά ναρκωτικά: «Έκρηξη» στους εφήβους, νέα νομοθετική παρέμβαση του Ά. Γεωργιάδη
- Απόστολος Βακάκης: Στην κινούμενη άνοδο της αβεβαιότητας η Jumbο και οι επενδυτές της
- Είναι τόσο καλός αυτός ο 19χρονος, Κίμι Αντονέλι που έχει νικήσει σε 5 συνεχόμενους αγώνες Formula 1;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.