ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μαζεύονται οι απώλειες στην Coca Cola στο -1,16% και στα 51,10 ευρώ. Το χαρτί μάζεψε τις απώλειές του από τα 49,40 μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων όπου παρά την αύξηση των πωλήσεων σχεδόν κατά 12% προέκυψαν ανησυχίες για τον όγκο των πωλήσεων και την αύξηση του κόστους δανεισμού από την εξαγορά της Coca Cola Ν. Αφρικής.
Ο Γ.Δ. έχει μεταβλητότητα και κινείται ανοδικά κατά 0,27%. Στην Ευρώπη επικρατούν σταθεροποιητικές προς οριακά πτωτικές τάσεις. Πιέζεται η μετοχή της Allwyn 2,41%, στα 12,94.
Η Τιτάν λόγω ισχυρών αποτελεσμάτων για το πρώτο τρίμηνο έχει άνοδο 3,61%, στα 51,35. Στα 38,32 ευρώ η Metlen με άνοδο 2,73%.
Εκτός υψηλής κεφαλαιοποίησης ξεχωρίζουν Lavipharm, Unibios, Y/KNOT, Q&R και Intracom.
Διαβάστε επίσης:
ΕΛΣΤΑΤ: Νέος πρόεδρος ο Αθανάσιος Κατσής
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Επενδυτική βαθμίδα Baa3 από τη Moody’s
Emirates: Κέρδη ρεκόρ $5,4 δισ. παρά τις γεωπολιτικές αναταράξεις – Διανομή μερίσματος $1 δισ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Revolut: Στο Λονδίνο οι πελάτες πληρώνουν με ένα «Χαμόγελο» – Μηδενικές χρεώσεις για εμπόρους
- Fitch: «Βλέπει» παγκόσμια ανάπτυξη 2,6% το 2026 και δύο αυξήσεις επιτοκίων από ΕΚΤ, FED
- Νέα ευρωπαϊκή διάκριση για το ΥΓΕΙΑ: INTERACT-EUROPE Gold Badge για την ογκολογική φροντίδα
- ΙΣΑ: Στο ιατρείο της Καρνεάδου έκαναν κρυφά πλασμαφαίρεση τα Σαββατοκύριακα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.