• ΑΓΟΡΕΣ

    Στο limit down η Πειραιώς αλλά με τεράστιο όγκο συναλλαγών

    Τράπεζα Πειραιώς

    Τράπεζα Πειραιώς


    Στο limit down (-30%) βρίσκεται λίγα λεπτά μετά από τη σημερινή έναρξη των συναλλαγών η μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς.

    Με τη τιμή της να έχει υποχωρήσει στο 1,54 ευρώ. Το εντυπωσιακό είναι ότι στη τιμή αυτή, η οποία είναι 33,9% πάνω από εκείνη της ΑΜΚ γίνεται ένας εντυπωσιακός συναλλακτικός όγκος. Έχουν αλλάξει χέρια 15,2 εκατ. μετοχές.

    Είναι χαρακτηριστικό ότι στο ξεκίνημα των σημερινών χρηματιστηριακών συναλλαγών, υπήρξε μια πολύ μεγάλη εντολή πώλησης για 300 χιλιάδες κομμάτια, η οποία όμως βαθμιαία σμικρύνθηκε. Το ισχυρό ενδιαφέρον από πλευράς των αγοραστών το οποίο εκδηλώνεται στις τρέχουσες τιμές δείχνει ότι η μετοχή παρουσιάζει σημαντικές αντιστάσεις στα τρέχοντα επίπεδα. Κάτι που υπό όρους και προϋποθέσεις, θα μπορούσε να «σπάσει» και το limit down.

    Η σημερινή πρεμιέρα των νέων μετοχών της Τράπεζας Πειραιώς μονοπωλεί το ενδιαφέρον στη χρηματιστηριακή αγορά όπου ο Γενικός Δείκτης καταγράφει πτώση 1,86% που κατά κύριο λόγο οφείλεται στην πτώση της μετοχής της Πειραιώς.

    Την ίδια στιγμή, σημαντικό ενδιαφέρον εκδηλώνεται και στην αγορά των παραγώγων με την τιμή της μετοχής να είναι κοντά σε εκείνη της υποκείμενης χρηματιστηριακής.

    Διαβάστε επίσης:

    Τράπεζα Πειραιώς: Εγκρίθηκε η εισαγωγή προ διαπραγμάτευση των νέων μετοχών – Στο Χρηματιστήριο από 7 Μαΐου

    JP Morgan: Αυτή είναι η δίκαιη αποτίμηση για την Πειραιώς

    Πειραιώς, Alpha Bank και Eurobank ξεκίνησαν τις παρουσιάσεις των νέων τιτλοποιήσεων στους ξένους επενδυτές



    ΣΧΟΛΙΑ