• ΑΓΟΡΕΣ

    Πιέσεις 6% για την Tesla – Κάτω από την τιμή που είχε όταν εισήλθε στον S&P 500

    • NewsRoom

    Elon Musk, CEO Tesla


    Πτωτική ημέρα στο χρηματιστήριο προμηνύεται για την Tesla, η μετοχή της οποία κατρακυλά κατά 6% λίγα λεπτά πριν το άνοιγμα της Τρίτης.

    Το εντυπωσιακό είναι ότι η τιμή της πέρασε κάτω από την τιμή που είχε ότν εισήλθε στον δείκτη S&P 500 τον περασμένο Δεκέμβριο.

    Η μετοχή της αυτοκινητοβιομηχανίας ηλεκτρικών οχημάτων καταγράφει πτώση της τάξης του 6%, στα 669,75 δολάρια ανεβάζοντας τις απώλειές του τίτλου για το διήμερο πάνω από 14%.

    Με βάση το κλείσιμο της Δευτέρας, η μετοχή έχει υποχωρήσει κατά 21% από το υψηλό της 25ης Ιανουαρίου, ενώ εάν οι απώλειες της μετοχής στις προσυνεδριακές συναλλαγές διατηρηθούν και κατά τη διάρκεια της κανονικής συνεδρίασης, τότε ο τίτλος θα έχει χάσει το σύνολο των κερδών που είχε καταγράψει από την αρχή του έτους.

    Η κατρακύλα της Tesla, εν μέσω της ευρύτερης υποχώρησης της αγοράς, τροφοδοτήθηκε εν μέρει από την ανάρτηση του διευθύνοντος συμβούλου της αυτοκινητοβιομηχανίας Έλον Μασκ στο Twitter το Σαββατοκύριακο, όπου έγραψε ότι οι τιμές του Bitcoin και του έτερου κρυπτονομίσματος Ethereum «φαίνονται υψηλές». Τα σχόλια τoυ ισχυρού άνδρα της Tesla επηρέασαν και τα cryptos με το Bitcoin να υποχωρεί αυτή την ώρα κατά 4,49% ενώ είχε φτάσει ακόμα και στο -15%.

    Διαβάστε επίσης:

    Wall Street: Μικτά πρόσημα για τα futures – Ισχυρές πιέσεις δέχεται ο Nasdaq

    Οι δηλώσεις του Elon Musk για το Bitcoin του στοίχισαν 15,2 δισ. σε μία ημέρα

    Bitcoin-Ethereum: Χάος νο2 μέσα σε 24 ώρες- Γιατί βουλιάζουν όλα τα crypto



    ΣΧΟΛΙΑ