ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην άντληση του ποσού των 500 εκατ. ευρώ, προχώρησε την Δευτέρα το ελληνικό δημόσιο, μετά την διενέργεια δημοπρασίας για την επανέκδοση ελληνικών ομολόγων σταθερής απόδοσης 3,90%, λήξεως στις 30 Ιανουαρίου 2033.
Όπως ανέφερε ο ΟΔΔΗΧ, σήμερα διενεργήθηκε επανέκδοση μέσω δημοπρασίας Ελληνικών τίτλων απόδοσης 3,90% και λήξεως 30 Ιανουαρίου 2033, ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ.
Η δημοπρασία πραγματοποιήθηκε μέσω των Βασικών Διαπραγματευτών Αγοράς (Primary Dealers).
Οι συνολικές προσφορές ανήλθαν σε 1.595 εκατ. ευρώ και η ημερομηνία διακανονισμού είναι η Δευτέρα 30 Μαΐου 2022.
Διαβάστε επίσης:
Κριστίν Λαγκάρντ: Tέλος στα αρνητικά επιτόκια από την ΕΚΤ έως τα τέλη Σεπτεμβρίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.