• Μετοχές

    Wood & Company: Αυξάνει στα €17,60 την τιμή στόχο για την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή


    Στα 17,60 ευρώ αυξάνει η Wood & Company την τιμή για την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, από 14,80 ευρώ προηγουμένως ενώ διατήρησε τη σύσταση «Αγοράς» για τη μετοχή.

    Σε νέο report της η Wood & Company, αναφέρει οτι παρά το πρόσφατο πρόβλημα στην αμερικανική αγορά ηλεκτρισμού, συνεχίζει να πιστεύει ότι η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ταιριάζει σε επενδυτές με μακροπρόθεσμο επενδυτικό προφίλ.

    Επίσης όπως τονίζεται στην ανακοίνωση «Η συνέπεια στην εκτέλεση του επενδυτικού προγράμματος και η λειτουργική κερδοφορία είναι οι βασικές πτυχές που καθιστούν την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή μια ελκυστική επενδυτική ιστορία.

    Η Terna Energy USΑ δεν περιλαμβάνεται πλέον στο μοντέλο μας, αλλά παρόλα αυτά διατηρούμε τη σύσταση ΑΓΟΡΑΣ για τη μετοχή της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ και αυξάνουμε την τιμή στόχο από τα 14,8 ευρώ / μετοχή σε 17,6 ευρώ / μετοχή, υποδηλώνοντας αύξηση 43% σε σχέση με την τρέχουσα τιμή της μετοχής.

    Πιστεύουμε ότι η αγορά δεν έχει αφομοιώσει πλήρως το επιπλέον 1GW ισχύος, για το οποίο έχει δεσμευτεί η Εταιρεία. Υπολογίζουμε επιπλέον 1.57GW εγκατεστημένη ισχύ στην Ελλάδα, κατά την περίοδο 2021-2026, με ένα χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει αιολικά και φωτοβολταϊκά έργα καθώς και έργα αντλησιοταμίευσης».

    Τέρνα Ενεργειακή: Σύσταση αγοράς και τιμή στόχος 14,80 ευρώ από Wood & Company



    ΣΧΟΛΙΑ